TwitterFacebookYoutubeRSS

Vuit estudiants de Sant Joan de les Abadesses han rebut aquest any les beques concedides per La Fundació La Farga per ajudar-los en la seva formació d’estudis superiors. En total, la fundació ha atorgat 25 beques entre habitants de Les Masies de Voltregà, Sant Joan de les Abadesses i treballadors i familiars de La Farga, que sumen un import total de 32.840,80 €.

Un any més, l’edició ha estat marcada per la COVID-19, el que ha impedit que l’acte es formalitzés en el seu espai habitual: El Museu del Coure. De forma alternativa, l'esdeveniment s’ha realitzat telemàticament. L’entrega ha comptat amb la presència d’Oriol Guixà, president de la Fundació La Farga, l’Il·lma. Sra. Verònica Ruiz, alcaldessa de Les Masies de Voltregà i l’Il·lm. Sr. Ramón Roqué, alcalde de Sant Joan de les Abadesses, cada alcalde amb els corresponents representants de cada municipi.

La Fundació Privada La Farga Group, Fundació La Farga d'aquí en endavant, es va crear l'any 2004 sota el nom de Fundació La Farga, amb l'objectiu de crear valor i riquesa a l'entorn més proper. Des dels seus inicis, la Fundació La Farga ha volgut actuar de manera responsable en el teixit social i cultural de la comarca d'Osona, i des de fa quatre anys a Sant Joan de les Abadesses. L’acord entre la fundació i la nostra vila es va signar l’any 2018 gràcies a la vinculació de les famílies Fisas i Guixà amb Sant Joan de les Abadesses. Aquestes beques permeten equilibrar les oportunitats dels joves de poble que s’han de desplaçar amb les dels que viuen en zones urbanes.

CapturaEntregaBeques

Imatge de la reunió en línia feta el passat 29 de juliol