TwitterFacebookYoutubeRSS

Eric Hoeprich, Albert Gumí i Oriol Garcia, els tres amb corno di bassetto i chalumeau com a instruments, interpretaran obres de W.A. Mozart i J.C. Graupner en el concert Una serenata a la Viena de Mozart. Una serenata que ens endinsa en l’ambient refinat dels palaus vienesos de finals del s. XVIII en el qual els germans Stadler (clarinetistes, grans amics i companys de lògia maçònica de Mozart) feien les delícies del públic tocant la música escrita o arranjada per al seu trio de corni di bassetto.

Aquest especial i raríssim model de clarinet va enamorar el mateix Mozart, que va escriure el seu recull de 25 peces breus per a trio (conegudes com els Divertiments Kv.439b). També serà una ocasió única per meravellar-nos amb l’encisadora sonoritat dels chalumeaux, uns instruments molt poc freqüents, considerats els antecessors del clarinet i que van tenir un notable protagonisme en el barroc centreeuropeu.

L’entrada inclou una visita guiada i hi ha paquets turístics disponibles

Amb l’entrada al concert s’inclou una visita guiada Descobrim Sant Joan a través de la música, que permet fer un recorregut per descobrir la faceta musical de la vila, tot fent reviure la cançó popular que dona origen a la llegenda del comte Arnau i deixant-se meravellar per l’ofici de lutier.

Recordeu que el FeMAP també ofereix un conjunt de paquets turístics per tal que el públic tingui l’opció de dormir als pobles que acullen els seus concerts, a un preu més reduït del que costarien les entrades i l’allotjament per separat. El paquet inclou una nit en règim d’habitació doble (a escollir entre 4 hotels de la zona), esmorzar, entrada al concert i la visita gratuïta per 51,80 euros per persona. Per a més informació visiteu aquest enllaç.

Dissabte 7 d’agost de 2021 - 21 hores
Stadler Trio - Una serenata a la Viena de Mozart
10è Festival de Música Antiga dels Pirineus - FëMAP
Palau de l’Abadia

Cartell FEMAP 2021 agenda