TwitterFacebookYoutubeRSS

ACTUALITZACIÓ: El SAT Teatre centre ha comunicat la cancel·lació d'aquest espectacle. El dissabte 20 de novembre, a les 21 h, al Palau de l'Abadia, hi actuaran Elena Gadel i Marta Robles (guitarra del grup Las Migas), en el marc del Cicle de Tardor del SAT Teatre Centre. Amb guitarra i veu, fan renéixer cançons creades per dones, que han marcat les seves vides i la seva trajectòria musical. Dones amb un discurs punyent i revolucionari que ens sacsegen a través del seu art. La venda d’entrades es fa a Codetickets (20 € anticipada, 22 € a taquilla).

Després d’omplir els auditoris de diverses ciutats catalanes, l’espectacle “Les dones de la meva vida” d’Elena Gadel i de Marta Robles es presenta, per primer cop, al Ripollès. “Les dones de la meva vida” és una producció musical que, per primera vegada, uneix dues de les artistes més importants del moment.

Per una banda, la coneguda cantant i actriu, Elena Gadel, amb diversos treballs discogràfics publicats com “Delicada” i protagonista de grans musicals com “Cabaret”, “Mar i cel”, i, entre molts d’altres, “El màgic d’Oz”. Actualment, també podem gaudir de la seva faceta com a actriu en ser una de les protagonistes de la sèrie de TV3, “Com si fos ahir”.

Per l’altra part, Gadel s’acompanya d’una de les guitarristes de flamenc més rellevants de l’actualitat, l’andalusa Marta Robles. La guitarrista és la líder de “Las Migas”, un quartet femení que viatja per tot el món amb el seu flamenc valent i modern i amb les quals han estat nominades a un Latin Grammy. Segons Gadel i Robles, aquest nou espectacle amb un accent femení molt marcat “neix de la necessitat de donar llum a tantes i tantes dones que han enlluernat el camí fet fins ara”.

Les dues artistes fan renéixer, a guitarra i veu, cançons que han marcat les seves vides i el seu viatge musical, creades per dones. Les artistes recuperen les cançons de dones de discurs punyent i revolucionari. Dones que sacsegen a través del seu art. Petites joies que van arribar per quedar-se a la memòria i a la pell també dels que observen. La veu de l’Elena, tan plena de matisos com potent i elegant. I la guitarra de la Marta, farcida de colors i detalls rics en expressió flamenca i, també, indefinibles en estil. Ambdues compositores i líders dels seus propis projectes. Ara, les podrem veure i gaudir en directe al Ripollès en tota la seva plenitud.

WEB GADEL

COMPRA LA TEVA ENTRADA

 

Beth Rodergas, el 4 de desembre

L’última proposta del Cicle de Tardor serà el 4 de desembre, a les 20.30 hores, al Teatre Centre acollirà el concert Origen de Beth Rodergas, acompanyada d’un trio. Origen es tracta del cinquè disc de l’artista catalana, cantat en català, castellà i anglès, i que conté cançons que per algun motiu o altre ha guardat en un calaix, fins ara. Hi trobarem històries d’amor i desamor, esperança i les seves vivències més personals. La venda d’entrades es fa a Codetickets (22 € anticipada, 24 € a taquilla).

WEB BETH

COMPRA LA TEVA ENTRADA

 

CARTELL