TwitterFacebookYoutubeRSS

La Biblioteca Municipal Josep Picola tindrà un Club de lectura infantil per a nens i nenes de 7 a 11 anys, gràcies a la col·laboració voluntària de la mare i professora Montserrat Blanch. La intenció és fer entre tres i quatre sessions a l’any, i el primer llibre és el guanyador del premi Folch i Torres de 2020, Els pòstits del senyor Nohisoc, de Tina Vallès (editorial la Galera). La sessió es farà el divendres 21 de gener de 2022, a les 17 h, a la biblioteca. Els infants que vulguin participar d’aquest club de lectura poden demanar la novel·la en préstec de forma gratuïta a la biblioteca.

Aquesta setmana: Hamnet de Maggie O’Farrel, al club de lectura per adults
El divendres 3 de desembre, a les 18 h, el Palau de l’Abadia acollirà la sessió del Club de lectura per adults amb la mestra i dinamitzadora Montse Maestre, sobre el llibre Hamnet de Maggie O’Farrel, guanyadora del premi Women’s Prize for Fiction. Prop de 50 persones l’han sol·licitat aquests darrers mesos.

Aquesta serà la sisena sessió del Club de lectura per adults des del seu naixement, el setembre de 2020. Per les diferents sessions del club hi han passat més de 180 persones i ha comptat amb la presència d’autors de renom com Rafel Nadal i Núria Esponellà o amb especialistes universitaris com Neus Real (Universitat Autònoma de Barcelona). En el futur, la intenció és seguir fent propostes d’interès que barregin tant les novetats editorials i la presència d’autors, així com el redescobriment de clàssics de la nostra literatura o de nous formats que se surtin una mica del tradicional de club de lectura, al voltant d’una novel·la.

202111 CLUB DE LECTURA INFANTIL 2