Aquest dilluns 13 de desembre de 2021 es va celebrar el ple de constitució del Consistori Juvenil, a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses. En l’acte, els representants i les representants de l’alumnat escollits per a formar-ne part varen prendre possessió del càrrec i també varen escollir el nou alcalde.

 Va ser necessària una segona ronda de votacions, ja que en la primera, Oriol Camprubí va sumar cinc vots, els mateixos que Pau Poveda, i Doaa Amouri en va rebre un. En la repetició, els infants només podien escollir un dels dos alumnes més votats en l’anterior i, en aquesta ocasió, set alumnes varen votar Camprubí, i quatre varen optar per Pau Poveda.

Camprubí va rebre la vara d’alcalde de mans de l’alcalde Ramon Roqué i en el seu discurs va reaccionar a l’elecció: “Estic content d’haver sortit alcalde. Intentaré fer-ho el millor que pugui i millorar el poble, i espero ser responsable en tot”. Per la seva part, l’alcalde Ramon Roqué va felicitar Camprubí i Poveda i a tot l’equip de regidors i regidores: “He vist que teniu molts projectes i m’ha impressionat la feinada que voleu fer, i treballarem junts per millorar el nostre poble”. L’alcalde també va assenyalar la importància del Consistori Juvenil i la necessitat d’apropar l’administració, a vegades difícil i complexa, als infants i joves.

L’acte va comptar amb la presència de famílies, de l’equip docent i directiu de l’IE Mestre Andreu, de l’alcaldesa sortint Joana Soler, de representants del consistori i la regidora d’Ensenyament Montserrat Tallant.

Formen part d’aquest 3r Consistori Juvenil: Flora Caparrós Bellapart, Natàlia Moya Rodríguez, Èric Fajula Vaquer, Bruna Tusset Paracolls i Kate Robreño Cuende de 5è de Primària, i Abdalaziz Benaissati Azzidi, Pau Gualda Rey, Dooa Amouri Aabaslama, Oriol Camprubí Vilalta, Laura Briceño Rigat i Pau Poveda Pérez, de 1r d'ESO.

Podeu recuperar l’acte en el servei a la carta de La Veu de Sant Joan:

CONSISTORI JUVENIL2CONSISTORI JUVENIL3CONSISTORI JUVENIL4