fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

Convocat el XII Certamen Literari Joan Maragall de Sant Joan de les Abadesses

Ja s’han publicat les bases del XII Certamen Literari Joan Maragall convocat per la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i l’Institut Escola Mestre Andreu. Com en les anteriors edicions, el certamen té dos vessants. D’una banda, la cita continua apostant per fomentar i reconèixer l'escriptura en català en l'alumnat de l'escola santjoanina. Per una altra banda, la categoria d’adults està oberta a qualsevol persona major d’edat i es premien obres escrites en català en prosa o poesia, de qualsevol temàtica.

En la categoria d’adults, només es podrà presentar una sola obra i només s’acceptarà la participació en una de les dues modalitats -narrativa o poesia-. En aquesta edició, com ja es va demanar l’any passat, s’hauran d’enviar les obres per correu electrònic. Pel que fa a l’alumnat, hi haurà premis des de 1r de Primària a 4t de Secundària. La temàtica és lliure i els textos hauran d’estar escrits en llengua catalana.

En la categoria d’adults, el primer premi és de 200 € i un diploma per a cada una de les modalitats, i per als finalistes o les finalistes, un llibre, un diploma i un àpat per a dues persones en un dels restaurants de la vila. En la categoria d’escolars, el premi serà un llibre i un diploma per als guanyadors o guanyadores, i un diploma per a l’alumnat finalista. Hi ha temps de presentar les obres fins al 25 de març de 2022, a les 19 h.

Queda pendent per determinar el format i la data de lliurament de premis per ambdues categories, segons el desenvolupament de la pandèmia i les mesures sanitàries que s’apliquin.

CONSULTA LES BASES