TwitterFacebookYoutubeRSS

KminArt és un projecte transversal d’art i senderisme que fa servir majoritàriament, la xarxa de senders d’Itinerànnia, per traçar una ruta lliure i bidireccional que uneix, amb 7 etapes, les principals poblacions del Ripollès amb la inclusió de nombroses instal·lacions artístiques efímeres.

Les instal·lacions artístiques estan inspirades en el corrent artístic anomenat Land Art (Art Natura), i són executades amb prevalença dels criteris de sostenibilitat, ecologia i protecció del medi ambient. El Land Art (Art Natura) utilitza la Natura com a matèria primera (fusta, terra, pedres, sorra, vent, roques, fulles, aigua, llum, etc.) i alhora com inspiració per a intervenir en la mateixa Natura.

En aquests moments està oberta la convocatòria per presentar propostes artístiques, per tal de formar part del projecte. KminArt no hi entén d'edats i no cal tenir experiència artística prèvia, només deixar volar la teva creativitat. Tothom està cridat a participar! Pots fer-ho a títol personal, en parella o en grup. Les tres millors obres de cada etapa seran premiades. Hi ha 24 premis entre els quals es repartiran un total de 8.000 euros.

descarrega't les bases 

3 Cartell KminArt DinA3 sense marques de tall comprimido page 0001 e1645527119400