TwitterFacebookYoutubeRSS

Sant Joan de les Abadesses celebrarà el carnestoltes el cap de setmana del 26 i 27 de març, després que s’hagués ajornat per la situació sanitària. Ara que els indicadors han millorat i s’han flexibilitat les mesures, la Comissió de Festes us proposa un carnaval inèdit, de primavera.

Pel que fa a les activitats, la festa s’assemblarà a com era abans de la pandèmia i començarà als comerços. A més dels botiguers que vulguin disfressar-se, enguany se sortejarà un premi de 100 euros (modalitat d’adults) i un altre de 25 euros (menors de 18 anys) per gastar en establiments de la Unió de Botiguers a gent que compri disfressada.

La jornada continuarà a la tarda amb la rua, que començarà a les 19 h, i passarà pel mig del passeig Comte Guifré. També s’ha volgut premiar l’esforç dels grups que presenten carrossa amb 250 euros. La segona carrossa s’endurà 150 €, i la 3a, 80 €. En comparses, les guanyadores s’enduran 170, 120 i 70 €; les parelles, 70 €; i els participants individuals, 40. El veredicte es farà públic a les 2.30 h, durant la mitja part del ball amb el grup de versions SICUTA, al Pavelló Municipal d’Esports, amb un final de festa amb una sessió de Limonetty.

Diumenge és el torn del carnestoltes infantil. A les 17  h hi haurà l’actuació de Jaume Barri al Pavelló Municipal d’Esports i, tot seguit, es farà la rua i la festa del confeti.

El carnestoltes és una festa organitzada per la Comissió de Festes, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, la Unió de Botiguers i l’Associació de Famílies d’Alumnes. 

Dissabte 26 i diumenge 27 de març
Festa de Carnestoltes
Dissabte, carnestoltes als comerços i ball amb SICUTA i Limonetty
Diumenge, carnestoltes infantil, amb l’actuació de Jaume Barri