TwitterFacebookYoutubeRSS

Aquest divendres es projectarà el documental EnFemme al Palau de l'Abadia (18h). Es tracta d'una peça que explica la vivència d'un local barceloní amb aquest mateix nom, EnFemme, i que és, en paraules de la directora Alba Barbé, un petit refugi per a l’anonimat a la metròpolis de Barcelona, que obre la porta al Secret: “m’agrada vestir de dona”. A poc a poc descobrirà la fluïdesa del gènere en un món vertiginós que exigeix constantment posicionar-nos.

Amb el boom d’internet surt a la llum un col·lectiu de persones que comencen a pensar-se com a “cross-dressers”. No els encaixava la imatge que deixà en herència “la travestí” en els moviments d’alliberament sexual durant el tardofranquisme o “la Transició”. EnFemme revela el silenci d’una vivència que ja no es pot mantenir oculta però també la solidaritat i la importància del plaer a l’hora de construir la identitat.

La projecció del documental comptarà amb la directora Alba Barbé i també amb protagonistes de la producció. Aquesta activitat forma part de la programació organitzada en el marc del 8M, Dia Internacional de les Dones.