TwitterFacebookYoutubeRSS

Tot i que enguany les altes temperatures de finals de maig i principis de juny han canviat la concepció que tenim de l’entrada a l’estiu, la benvinguda oficial es farà amb la tradicional revetlla de Sant Joan. Sense mesures de restricció, torna la cita tal com era abans de la pandèmia.

La diada començarà hores abans del sopar, a les 18.15 h, amb la rebuda de la Flama del Canigó al claustre del monestir. Enguany, el missatge que es llegirà arreu dels Països Catalans l’ha escrit l’activista i editor valencià Eliseu Climent.

A la nit, a les 21 hores, començarà el sopar de pícnic a la plaça Major, on cadascú ha de portar el seu menjar. A la plaça hi haurà taules i cadires, i també un servei de bar. Tot i que és un sopar de pícnic i, per tant, és gratuït, cal fer inscripció per poder fer una previsió de les taules i cadires que són necessàries. S’han de fer abans del dia 22 de juny a l’Oficina de Turisme.

A les 22.30 h, començarà el correfoc a càrrec de les Diabladesses pels carrers de la Vila Vella. El recorregut serà passeig comte Guifré, carrers Major, Tints i Jussà, parc de la Muralla, carrer Corriols, plaça Comamala i plaça Major. Aquells portals o comerços per on passi la cercavila de foc poden protegir els vidres de finestres, portes i aparadors amb el material que disposarà l’Ajuntament el mateix dia.

Per a les persones que volen participar-hi, es recorda que cal portar roba de cotó -preferiblement vella-, amb mànigues llargues i pantalons llargs, barret que cobreixi tot el cap i un mocador de cotó per tapar el clatell, protegir-se els ulls i portar calçat adequat. Recordeu que no està permès portar productes pirotècnics particulars i que s’han de seguir les indicacions de les Diabladesses en tot moment.

Un cop acabat el correfoc, començarà el ball amb Blue Moon Duet.

202206 Revetlla