fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

Oferta de cursos i tallers per al segon semestre de 2022

Ja podeu consultar la llista de tallers i cursos de formació que s’oferiran a la nostra vila al Centre Cívic i a altres equipaments municipals. La majoria de cursos comencen entre setembre i octubre i inclouen tota mena de propostes, des de creació artística, idiomes, música, ioga… Tingueu en compte que durant tot l’any també es programen monogràfics i s’inicien nous cursos, així que us recomanem que estigueu atents durant tot l’any. 

També podeu assistir a una sessió gratuïta dels nous tallers de "Danses urbanes" -dimarts 20 de setembre de 17 a 18.30 h (8-12 anys) i de 18.30 a 20 h (majors de 13)-, i de "L'art de viure" -dilluns 26 de setembre de 18 a 19:30-.

De forma paral·lela, també s'ha recollit l'oferta d'extraescolars per aquest curs, que rebran les famílies a través dels mitjans habituals de comunicació amb les famílies, i que també podeu consultar a la nostra web. 

Alguns detalls dels cursos poden canviar dels publicats en aquest cartell. Poseu-vos en contacte amb el tallerista o la tallerista si hi teniu interès.

FORMACIO CENTRE CIVIC 2022 2023EXTRAESCOLARS PER A INFANTS
202209 Tríptic extraescolars