TwitterFacebookYoutubeRSS

DonesString, el grup format per Marina Prades, Anna Urpí i Marta Pons, amb les seves veus i acompanyades de violins i cellos, tornaran a actuar a la nostra vila, després d'haver-nos visitat diverses vegades aquests darrers anys, posant-se els santjoanins i santjoanines a la butxaca. Ho tornaran a fer en el marc de les propostes de qualitat que ofereix el SAT Teatre Centre, el diumenge 20 de novembre a les 12.30 h, al Palau de l'Abadia. Les entrades (15 €), es poden adquirir a l'Oficina de Turisme.

DonesString va fer una de les seves primeres actuacions a la nostra vila i no ha parat de créixer. Enguany, han estat escollides per interpretar una de les cançons del disc de La Marató de TV3, Try (Pink).

El productor habitual de l'artista Pink, Greg Kurstin, va treballar amb ella fa una dècada a "Try", una cançó que apel·la a la necessitat d'agafar riscos en l'amor. L'adaptació catalana, “Lluitar”, és més aviat un himne a la perseverança, amb la sensibilitat del bo i millor de les tecles i cordes catalanes: el trio DonesStrings, la pianista Laura Andrés, el quartet de corda Billows i la veu de la cantant i violinista Marina Prades.

MOSTRA Teatre dhivern 2022