TwitterFacebookYoutubeRSS

L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses ha millorat tres espais infantils a diferents punts de la vila per millorar-los, a més del manteniment regular que es fa d’aquests espais. En concret, al parc que hi ha a la plaça de l’Abadia s’ha instal·lat una estructura que inclou diversos elements a la vegada com tobogans, escales, passarel·les, plataformes…, i també dos gronxadors.

A la plaça San Luís Potosí s’hi ha instal·lat un gronxador individual amb seient de tipus niu per gronxar-se sol o en grup i una altra estructura amb diversos elements. Finalment, també s’ha canviat el terra de protecció del parc infantil del carrer Joan Corominas a la Coromina del Bac.

En total, les actuacions han tingut un cost de prop de 30.000 €. La millora dels parcs es planifica anualment, així com el seu manteniment, si bé l’any passat, aprofitant que era una de les propostes del Consistori Juvenil, es va reforçar la partida per poder fer una major actuació. El febrer de 2022, també a petició del Consistori Juvenil, ja es va instal·lar un gronxador inclusiu al Parc de l’Estació.

Instal·lació d’una malla del pati de sorra de l’antiga escola Abadessa Emma

Una altra actuació s’ha fet gràcies a la petició del Consistori Juvenil, ha estat la instal·lació d’una xarxa parapilotes en una de les porteries de futbol del camp de sorra de l’antiga escola Abadessa Emma, a l’exterior de l’edifici Duran i Reynals que ara acull la Biblioteca Josep Picola. L’objectiu és que les pilotes dels infants que juguen amb esports de pilota en aquest indret, no caiguin a la riera de l’Arçamala o els marges que hi ha per aquell costat. Ha tingut un cost de 2.400 euros i serà pagat amb el pressupost que gestiona i decideix el Consistori Juvenil.

202303 Parc de la plaça de lAbadia

Parc de la plaça de l'Abadia