TwitterFacebookYoutubeRSS

'Let's Go to the Farm': un espectacle infantil en anglès per als més menuts de la casa

La companyia Ruskus Patruskus portarà la seva obra Let's Go to the Farm a la Biblioteca Josep Picola, el pròxim 17 de febrer, a les 11 hores. Una proposta que permet entretenir als alumnes de cicle infantil i inicial, a la vegada que comencen a conèixer els sons d'un nou idioma o n'amplien el seu vocabulari.

En l'espectacle Let's Go to the Farm els infants es meravellaran en veure com els elements del decorat es transformen màgicament en una granja davant dels seus ulls. En una pissarra dibuixarem un simpàtic xai qui de sobte cobrarà vida: mourà els ulls i fins i tot ens parlarà!

Transformarem una corda en la vaca Milky Way... però quan arribi l'hora de munyir-la, la seva llet es tornarà un mocador de seda per art d'encanteri. Let's Go to the Farm està ple de sorpreses: del graner sortirà Nock the Duck, l'esbojarrat ànec amb rodes, que farà esclatar de riure els infants quan busqui aigua com un boig entremig del públic. Let's Go to the Farm és un espectacle molt visual, 100% en anglès i perfecte per als alumnes del cicle infantil i del cicle inicial.

201802-cartell-ruskus

 

0
0
0
s2sdefault