TwitterFacebookYoutubeRSS

Presentació: 'Art i artistes al Ripollès', del santjoaní Eusebi Puigdemunt

El santjoaní Eusebi Puigdemunt i Puig presentarà el llibre Art i artistes al Ripollès a Sant Joan de les Abadesses, el pròxim divendres 2 de març, a les 19 hores, a la sala Abat Arnau de Vilalba del Palau de l'Abadia.

Es tracta d'una nova guia de la col·lecció "Quaderns de la Revista de Girona", editada conjuntament per la Diputació de Girona i l'Obra Social "la Caixa", i que té com a objectiu donar a conèixer les activitats artístiques a la comarca del Ripollès durant els segles XIX, XX, i els primers anys del s. XXI, amb la voluntat de donar testimoni de la mirada creativa de pintors, escultors i arquitectes i ser una eina útil per apropar l'art d'aquests artistes relacionats amb el Ripollès al lector interessat.

Eusebi Puigdemunt i Puig (Sant Joan de les Abadesses, 1959)
És llicenciat en Geografia i Història per la Universitat Autònoma de Barcelona. Exerceix la docència a l'Institut Escola Mestre Andreu de Sant Joan de les Abadesses, d'on actualment n'és el director. És autor de diversos estudis monogràfics de la història de la vila, coautor del capítol dedicat al Ripollès de l'Atles paisatgístic de les terres de Girona, i membre de la comissió que gestiona la programació regular d'exposicions a l'Espai Art l'Abadia del Palau de l'Abadia de Sant Joan de les Abadesses, entre d'altres.

Divendres 2 de març - 19 h
Presentació d'Art i artistes al Ripollès
Palau de l'Abadia - sala Abat Arnau de Vilalba

201802-cartell art i artistes ripolles-1

 

0
0
0
s2sdefault