TwitterFacebookYoutubeRSS

jordi_blanch_webEl cantant santjoaní busca classificar-se en aquest nou talent-show musical produït per Gestmusic i que serà presentat per Paula Vázquez. Es tracta d'una mescla entre Operación Triunfo i Tu Cara Me Suena. Però per continuar endavant i formar part de les 100 persones que lluitaran per guanyar el programa, Blanch abans ha de passar una classificació entre 17 cantants més de Barcelona on es valora la repercussió a les xarxes socials.

Tots ells han penjat un vídeo interpretant una cançó i, fins al dilluns 16 de gener a les dotze del migdia, cada cop que el seu vídeo sigui vist, votat o compartit a les xarxes socials farà pujar la seva puntuació a la llista. Només els 5 primers d'aquesta llista passaran a la part final del càsting. Podeu votar o compartir el seu vídeo a través de la pàgina http://www.antena3.com/programas/numero-uno/

Cal remarcar que només es comptabilitza un visionat cada 2 hores i ordinador, que cada usuari només pot votar una vegada cada dia i que només es comptabilitzen les accions fetes des dels botons de la pàgina web d'Antena 3. És a dir, que clicar "m'agrada" al facebook d'algú que hagi compartit el vídeo no comptabilitzarà. De tots aquests criteris, el que té més valor són els vots.

Jordi Blanch és un dels cantants de l'Orquestra La Tribu de Santi Arisa i també ha estat un dels protagonistes dels musicals del SAT de Sant Joan d'aquests últims anys.