TwitterFacebookYoutubeRSS

veu android 1 de 1

Des d’aquesta setmana l’emissora municipal de Sant Joan de les Abadesses ja disposa d’una aplicació gratuïta per a telèfons intel·ligents que utilitzin el sistema Android. L’aplicació, desenvolupada pel santjoaní d’adopció Miquel Alvarado, permet escoltar la ràdio en directe a través d’una connexió de dades o d’una connexió wifi. A més, també és possible consultar-ne la programació.

És tracta d’una versió inicial molt senzilla i en fase de proves però que en properes actualitzacions anirà incorporant noves funcions com l’escolta de programes a la carta o la possibilitat de participar en la programació en directe. A més, també s’està treballant en una aplicació per al sistema iOS que utilitzen l’iPhone i l’iPad. D’aquesta manera els santjoanins i santjoanines que viuen fora de la població o que no tenen una ràdio a prop podran escoltar els programes de l’emissora i els butlletins informatius.

Actualment La Veu compta amb prop d’una vintena de col·laboradors que durant les temporades de primavera, tardor i hivern fan més de tres hores de programació pròpia al dia. Fa poc s’ha renovat la pàgina web on també es pot escoltar la ràdio en directe i progressivament s’hi van penjant els programes d’aquesta temporada per poder-los descarregar o escoltar-los a la carta.


laveu 1 de 1

Pàgina de l'aplicació de La Veu a Google Play 

Podeu descarregar l’aplicació en aquest enllaç.