TwitterFacebookYoutubeRSS

La Veu, és una de les emissores municipals que formen part de La Xarxa, una plataforma multimèdia de suport a l'audiovisual local que té com a objectius donar resposta a les necessitats del sector i contribuir a la seva dinamització. En la graella de programació de la nostra emissora hi trobareu espais que es dissenyen conjuntament amb la resta de mitjans adherits per incentivar la coproducció entre ràdios i televisions locals.

A través de la col·laboració amb La Xarxa, La Veu augmenta la seva visibilitat al mapa de mitjans de proximitat, a la vegada que aconsegueix distribuir i donar a conèixer activitats, notícies o esdeveniments que succeeixen a Sant Joan de les Abadesses i a la comarca multiplicant-ne l'audiència potencial i estimulant la vida social i cultural del poble.

Això és així perquè els continguts de La Xarxa posen l'accent en la informació local i s'elaboren a partir de la coordinació periodística entre els serveis informatius de La Xarxa i les redaccions dels mitjans adherits. Aquesta tasca conjunta la centralitza el servei de continguts informatius XN, en què ambdues parts comparteixen diàriament tant previsions de cobertura informativa com peces d'actualitat.

Per a més informació podeu visitar la pàgina de La Xarxa.

2 tintes positiu comunicacio localLOGO NOU LAVEU