fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

Santi Arisa amb l'espectacle Taverna de Poetes

santi_arisa
 
Aquest dissabte 19 d'abril a les 22h tindrà lloc al Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses l'actuació de Santi Arisa amb l'espectacle poètico musical que porta per nom " Taverna de poetes".
 
Les entrades de l'espectacle es poden adquirir a l'Oficina de Turisme fins al mateix dissabte 19 d'abril i una hora abans a la taquilla del Teatre Centre (Passeig Comte Guifré 8). El preu de l'entrada anticipada és de 10 euros i 12 euros si es compra a la taquilla del Teatre. Les entrades no són numerades.  

 
El proper dissabte 19 d'abril a les 22h tindrà lloc al Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses l'actuació de Santi Arisa amb l'espectacle que porta per nom " Taverna de poetes".

" Taverna de poetes" és un espectacle poètico musical en el que es recullen diferents poemes de diferents autors de Catalunya i València. Entre ells cal esmentar : Salvador Espriu, Josep Carner, Vicent Andrés Estellés, Ferran Anell, Pere IV, Miquel Martí i Pol, entre altres.

Santi Arisa ha musicat tots els poemes de l'espectacle i els ha donat un tractament musical molt personalitzat. Els poemes són interpretats amb una gran vitalitat i passió, embolcallats d'uns efectius i subtils arranjaments musicals.

Acompanyen a Santi Arisa  en Ricard Vives (baix), Victor Nieto ( bateria), Sergi Rotllan (guitarra), Xexu (saxo's), Ernest Manchón (teclats), Jordi Blanch (saxo i veu).

Les entrades de l'espectacle es poden adquirir a l'Oficina de  Turisme fins al mateix dissabte 19 d'abril i una hora abans a la taquilla del Teatre Centre (Passeig Comte Guifré 8). El preu de l'entrada anticipada  és de 10 euros i 12 euros si es compra a la taquilla del Teatre. Les entrades no són numerades.

Aquest espectacle es organitzat des de la regidoria de cultura de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.

Directiva de privacitat de la Unió Europea