fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

Festa del Comerç Just i la Diversitat

festacjUn any més, la població de Sant Joan de les Abadesses s’uneix a la Festa del Comerç Just, coordinada per l’associació Setem. La novetat d’enguany és que la festa del comerç just es realitzarà juntament amb la festa de la Diversitat, organitzada per l’Associació de Veïns de la Vila Vella de Sant Joan. Aquesta festa es realitzarà el dissabte dia 17 de maig, a partir de les 10h del matí a la Plaça Major, i comptarà amb la participació i col·laboració de diferents entitats de la vila i de la comarca.
Paral·lelament a aquesta activitat puntual, al Centre Cívic de la vila s’hi pot trobar, des de l’any 2000, una parada permanent de productes de comerç just i informació sobre aquesta forma alternativa de comerç.

festacjcircLa Festa del Comerç Just és una forma alternativa de comerç que busca aconseguir unes relacions comercials més equitatives entre els països rics del Nord i els països pobres del Sud. És un comerç que té en compte valors ètics i medi ambientals, enfront dels criteris exclusivament econòmics del comerç tradicional.

La Festa de la Diversitat pretén apropar les diferents cultures existents al municipi, incloent-hi la catalana, a través de diverses activitats i un tastet de menjars típics que s’oferirà durant el migdia.

La festa del Comerç Just i la Diversitat s’organitza des de l’ajuntament de Sant Joan i l’Associació de Veïns de la Vila Vella i compta amb la col·laboració de diferents entitats joves com el JAS; el Grup Esplai Somnis, l’Associació Obrim els Ulls i la Unió de Botiguers de Sant Joan.

Directiva de privacitat de la Unió Europea