TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • Nina da Lua presentarà el documental i el llibre 'Hoy es primavera. Del cáncer a un viaje interior'

Nina da Lua presentarà el documental i el llibre 'Hoy es primavera. Del cáncer a un viaje interior'

A Nina da Lua (Sònia Carmona) li varen detectar un sarcoma d'Ewing l'any 2011, un càncer d'os molt agressiu i amb mal pronòstic. Com passa a moltes persones, passar per aquesta situació et fa aprendre sobre tu mateix i sobre els processos de superació. L'objectiu de Nina sempre va ser sentir-se viva en cada detall i guiar-se per la seva naturalesa interior, mentre patia els efectes dels tractaments necessaris per afrontar la malaltia. Sis mesos després, Nina va curar-se i va aconseguir regenerar part de l'os. Tot i les lesions que li han quedat després de superar el càncer i que li dificulten el moviment, la seva experiència té aspectes positius que ha volgut traslladar en un llibre i en un documental que ha fet conjuntament amb Álvaro Sanz.

L'escriptora, cantant i locutora de ràdio presentarà el documental i el llibre Hoy es primavera (2017, Stendhal Books) a Sant Joan de les Abadesses el pròxim dissabte 4 de novembre, a les 18 hores, al Palau de l'Abadia. Hi intervindran l'autora, i l'escriptor i periodista Jordi Lara.

Nina da Lua
Nina da Lua (Barcelona, 1979) és escriptora, guionista, rapsode, actriu, presentadora i locutora de ràdio. Entre d'altres, ha treballat per TV3, Cugat.cat, Ràdio 4, Rac 1, iCat FM, Ona Catalana, Cadena Dial... Ha publicat un llibre-disc El bes a Klimt (2007), I et despertes (2015), Silencia (2016) i Hoy es primavera (2017).

201710-Hoy-es-primavera

 

0
0
0
s2sdefault