TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • Cap d’any a Sant Joan de les Abadesses, festa segura i assegurada

Cap d’any a Sant Joan de les Abadesses, festa segura i assegurada

La Comissió de Festes de Sant Joan de les Abadesses ha preparat, un any més, un cap d'any amb tres opcions per començar el 2018 de la millor forma possible, al poble i sense desplaçaments. Pots fer-te la festa a mida i escollir si vols sopar en família o amb un munt de santjoanins abans d'anar al ball, que enguany començarà amb el Duet Ostres Ostres, prendrà el relleu Tapeo Sound System i rematarà la nit el santjoaní Dj Limonetty.

A) Si voleu fer una aposta completa, segura, senzilla, sense haver de cuinar, sense sortir del poble i deixar enrere el 2017 en un sopar ple de santjoanins i santjoanines, podeu optar pel sopar al restaurant La Ruta del Ferro, que inclou també l'entrada al ball, amb un còctel de benvinguda i dues consumicions per 65 €.

B) Si escolliu sopar pel vostre compte, l'entrada al ball tindrà un preu de 15 €, també, amb el còctel de benvinguda i les dues consumicions.

C) En canvi, si l'endemà vols aixecar-te per veure els salts d'esquí o per ballar El Bell Danubi blau, o simplement vols continuar la festa per la teva banda, pots sopar a La Ruta del Ferro per 60€. Pel sopar hi ha un preu diferent per als infants menors de 14 anys, serà de 20 €. Aquests podran entrar gratuïtament al ball acompanyats dels seus pares.

Les places són limitades i podeu inscriure-us a l'Oficina de Turisme fins al dia 28 de desembre.

capdany 17 agenda

 

0
0
0
s2sdefault