fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • “Interconnexions, 30 anys de papers”, de Dolors Puigdemont, a l’Espai Art l’Abadia

“Interconnexions, 30 anys de papers”, de Dolors Puigdemont, a l’Espai Art l’Abadia

L'artista amerenca Dolors Puigdemont exposarà part de la seva obra en paper corresponent a les darreres tres dècades a Sant Joan de les Abadesses. "Interconnexions, 30 anys de papers" és una mostra dels papers, fibres vegetals trinxades, submergides, amb sedassos, recollides de l'aigua, a través dels quals Puigdemont treballa per aconseguir transparències i una tercera dimensió que reforça cosint i embastant fils sobre la rigidesa del paper, i a través d'altres matèries, que li permeten expressar el seu paisatge interior i viatjar més enllà de les aparences.

Dolors Puigdemont va néixer a Amer (Girona) i la seva obra és concebuda entre La Vall d'en Bas i Sant Feliu de Llobregat. És llicenciada en Pintura per la Facultat de Belles Arts de Barcelona i durant molts anys ha treballat de catedràtica d'institut. Ha exposat individualment arreu del territori català, i també a Alemanya, Canadà i Madrid en exposicions col·lectives.

A Sant Joan de les Abadesses hi haurà prop de 15 peces entre aquarel·les, pintures acríliques sobre paper, papers de cotó, paper Japó i altres tècniques mixtes. La inauguració es farà el dissabte 16 de desembre i comptarà amb la presència de l'autora. Es podrà visitar fins al 18 de febrer

Serà la primera exposició després dels treballs de restauració als que ha estat sotmès el claustre del Palau de l'Abadia i a través dels quals els paraments i les columnes han millorat el seu estat de conservació i també són més fàcilment distingibles i identificables.

201712-cartell DOLORS PUIGDEMONT