TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • Torna l’Atipa’t de Tapes després de l’èxit de les dues primeres edicions

Torna l’Atipa’t de Tapes després de l’èxit de les dues primeres edicions

La mostra gastronòmica Atipa't de tapes arriba a la seva tercera edició, després de l'èxit de les dues primeres edicions, en què l'assistència de la gent a la cita va superar de llarg les expectatives inicials, amb més de 500 comensals i més de 5000 tiquets venuts. Els assistents podran degustar les propostes d'establiments, que hauran preparat una recepta per poder menjar a la mateixa plaça. Hi participaran prop de 15 parades entre restaurants i comerços santjoanins, a més de productors de la marca Producte del Ripollès. Enguany, l'activitat se centrarà en la mostra gastronòmica, que es farà el divendres 15 de juny, i no hi haurà ruta l'endemà pels comerços com en anteriors edicions.

Per aquesta tercera edició hi ha confirmats Bon Profit, Bar Centre, Casa Rudes, La Ruta del Ferro, Cafeteria l'Abadia, Taverna del bon vi, Mas Les Feixes, Pastisseria Salvat, Carnisseria Clavé, Kan Dijous, Mas Repuntxó, Formatgeria Roura Soler, Formatgeria Palou, Sensei Sushi, Cervesa Minera i Bar Nervis. Mentre els assistents sopin hi haurà música en directe amb l'acordió de Manelic de Pera.

Els assistents podran adquirir un talonari de 10 tiquets per valor de 15 euros a l'Oficina de Turisme de forma anticipada, a més de poder comprar tiquets individuals el mateix dia, per poder escollir una tapa o una beguda, que se servirà a la plaça.

Es tracta d'una iniciativa de la regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, juntament amb la Unió de Botiguers, que vol donar a conèixer i fer valdre l'oferta gastronòmica del municipi, a la vegada que es fomenta la col·laboració i participació dels seus restauradors. Enguany, com en altres edicions, a les 19 hores es farà la presentació del Clownia Festival als santjoanins, amb la presència dels membres de Txarango, abans que s'iniciï l'Atipa't de Tapes.

cartell-atipat-18-agenda

 

0
0
0
s2sdefault