fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • La Fundació La Farga convoca unes beques per a estudiants santjoanins

La Fundació La Farga convoca unes beques per a estudiants santjoanins

La Fundació La Farga i l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses han arribat a un acord per crear la primera convocatòria de beques per a l'obtenció d’estudis superiors oficials i no oficials adreçades a estudiants de Sant Joan de les Abadesses, amb una dotació de 10.000 euros.

Aquest acord ha estat possible gràcies a la voluntat de les famílies Fisas i Guixà, molt vinculades a la nostra vila, que aposten fermament pel desenvolupament del nostre territori i per la formació dels seus ciutadans. La Farga, ubicada a les Masies de Voltregà, és un grup empresarial amb més de 200 anys d’història, que fabrica i comercialitza productes de coure i els seus aliatges arreu del món. Sense cap mena de dubte, la iniciativa de la Fundació la Farga és una gran oportunitat per a totes aquelles persones que esteu o preteneu cursar estudis superiors l’any que ve. Podreu cursar les beques directament a la pàgina web de la Fundació La Farga .

Requisits per a optar a una beca de La Fundació La Farga
Per poder sol·licitar la beca, a més d'estar empadronat a Sant Joan de les Abadesses, cal tenir superat el 80% dels crèdits o assignatures de l'últim curs o estudi realitzat. En termes econòmics, la renda familiar no pot superar els 55.000 € bruts anuals, i en el cas de rendes individuals, el beneficiari no podrà tenir rendes superiors als 25.000€ bruts anuals. Pel curs 2018-2019 es becarà amb un import fins a 39,53€ per crèdit matriculat en títols de grau i 65,87€ per crèdit de post-grau, i fins a un total 401,12€ per curs de tesi doctoral, amb un límit del 90% de l'import de la matrícula Per a més informació i per la sol.licitud de la beca, podeu accedir a la web de la Fundació La Farga.

Per quaslevol dubte, podeu adreçar-vos al Centre Cívic Jaume Nunó 

Centre Cívic - El Palmàs
Horari: de dilluns a divendres de 16 a 19h
C/ Jaume Nunó, 4 - Sant Joan de les Abadesses
972 722 357 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 LOGOS BEQUES