TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • Miquel Bofill Sax Quartet actuarà a Sant Joan de les Abadesses

Miquel Bofill Sax Quartet actuarà a Sant Joan de les Abadesses

Aquest diumenge 24 de juny, el Palau de l'Abadia serà l'escenari d'un concert d'un quartet de saxos. Tot i que a molts ens ve la mateixa imatge al cap quan escoltem la paraula saxo, n'hi ha de molts tipus i característiques diferents. El Miquel Bofill Sax Quartet n'és una mostra, i el concert que oferiran té un caràcter molt didàctic, perquè els músics interactuen amb el públic i expliquen com és el seu instrument.

Miquel Bofill Sax Quartet

El maig de 1982 es constituí el Miquel Bofill Sax Quartet, format íntegrament per estudiants del Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. Al llarg d'aquests 35 anys, el quartet ha passat per moltes etapes, hi ha hagut diferents canvis de components, així com temporades d'inactivitat del grup per enriquir el nivell musical individual, realitzant estades a l'estranger, treball amb altres formacions...

En tot aquest temps, ha ofert concerts per tot el país, interpretant tot tipus de repertori original per a aquesta formació, i ha participat en nombroses ocasions en gravacions de ràdio i televisió. Al gener de 2010, el quartet reapareix per iniciativa d'un dels seus fundadors, Miquel Bofill (saxòfon soprano i direcció musical), acompanyat d'alguns dels millors estudiants que ha tingut al llarg dels 30 anys d'experiència docent, actualment tots ells excel·lents professionals. Junts constitueixen l'actual "Miquel Bofill Sax Quartet", un quartet amb personalitat, força interpretativa i frescor, que ofereix un directe de gran qualitat.

A més de Miquel Bofill (director i saxòfon soprano), actualment també en formen part Rosa Rodríguez (saxòfon alt), Jose Guillem (saxòfon tenor) i Víctor Béjar (saxòfon baríton).

201806-concert-saxo

0
0
0
s2sdefault