TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • Silvia Goltzman i Alejandro Viladrich exposen Huellas del Sur al Palau de l’Abadia

Silvia Goltzman i Alejandro Viladrich exposen Huellas del Sur al Palau de l’Abadia

Els argentins Silvia Goltzman (Buenos Aires, 1958) i Alejandro Viladrich (Buenos Aires, 1957) són els protagonistes de l'exposició conjunta Huellas del Sur, que s'inaugurarà a l'Espai Art l'Abadia del Palau de l'Abadia de Sant Joan de les Abadesses el pròxim dissabte 21 de juliol a les set de la tarda, i que es podrà visitar fins al 21 d'octubre de 2018. En aquesta exposició, els dos artistes exponents de la plàstica argentina i residents a Catalunya mostren els seus nexes artístics de l'Escuela del Sur, en referència a un estil, un concepte i una filosofia lligat al mestissatge i a les avantguardes universals sud-americanes.

Silvia Goltzman és deixeble de l'artista argentí Alberto Delmonte i ha rebut diversos premis en l'àmbit nacional i internacional i la seva obra s'ha exposat a Berlín, París, Toulousse, València i Barcelona. Alejandro Viladrich és nét de la pintora argentina Ana Morera i del català Miquel Viladrich, i fill de l'escultor Wilfredo Viladrich. També ha exposat internacionalment i té obres a museus de Barcelona, Toulosse i València. Per a més informació, podeu visitar les seves pàgines personals: http://silviagoltzman.com/ i http://alejandroviladrich.com/

L'horari de visita és de dilluns a dissabte, de 10 a 14, i de 16 a 19 hores; i els diumenges, de 10 a 14 hores. Es tracta d'una exposició que ha estat possible gràcies al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i al Ministerio de Relaciones Exteriores y Culto de la República Argentina.

Del 21 de juliol al 21 d'octubre de 2018
Inauguració dissabte 21 de juliol – 19 h
Huellas del sur, exposició de Silvia Goltzman i Alejandro Viladrich
Espai Art l'Abadia – Palau de l'Abadia

L'exposició romandrà oberta al públic de dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h. Diumenge de 10 a 14 h.

201807-EXPO-ARGENTINS

 

0
0
1
s2smodern
Comparteix Sant Joan
0
0
1
s2smodern