fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

Disfresses amb recompensa al Carnestoltes

Sant Joan de les Abadesses celebrarà el carnestoltes el cap de setmana del 2 i 3 de març. Dissabte, com altres anys, la festa començarà als comerços. A més dels botiguers que vulguin disfressar-se, enguany se sortejaran dos premis de 200 euros (l'any passat se'n va sortejar un) per gastar en establiments de la Unió de Botiguers a gent que compri disfressada. També augmenten els premis per als guanyadors de la rua i se sortejaran dos abonaments familiars per al Clownia al Carnestoltes infantil.

Qui es disfrassi, rebrà una butlleta que haurà de dipositar a Xerinola, Bon profit o a la Taverna del bon vi. La jornada continuarà a la tarda amb la rua que, com l'any passat, es farà més d'hora de l'habitual (19 h) i passarà pel mig del passeig Comte Guifré. També s'ha volgut premiar l'esforç dels grups que presenten carrossa amb 250 euros per al guanyador, 100 més que l'any passat. També han augmentat la resta de premis. La segona carrossa s'endurà 150 €, i la 3a, 80 €. En comparses, les guanyadores s'enduran 170, 120 i 70 €; les parelles, 70 €; i els participants individuals, 40. El veredicte es farà públic a les 2.30 h, durant la mitja part del ball amb el grup La Kinky Band, al Pavelló Municipal d'Esports.

Diumenge és el torn del carnestoltes infantil. Com que cada vegada hi ha més famílies que es disfressen diumenge, la Comissió de Festes anima a la gent que vulgui aprofitar la carrossa de dissabte per fer la rua infantil, que començarà a les 16.30 h des del Pavelló Municipal d'Esports. Tot seguit hi haurà l'actuació de Xiula. També se sortejaran dues entrades familiars pel Clownia Festival entre tota la gent que es faci una foto al photocall. Se'n donarà una a la millor disfressa infantil, i una altra a la millor disfressa familiar.

201902-CARTELL-CARNESTOLTES