fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • Les fotografies de Mapi Rivera són protagonistes a l’Espai Art l’Abadia

Les fotografies de Mapi Rivera són protagonistes a l’Espai Art l’Abadia

L’artista i fotògrafa Mapi Rivera (Osca, 1976), que resideix a Barcelona, serà la protagonista de l’Espai Art l’Abadia durant els pròxims mesos. "La pell visionària" és un recull de fotografies, dibuixos i caixes de llum dels darrers 15 anys de la trajectòria d’aquesta artista contemporània i poeta, que utilitza la bellesa del cos de les dones per remarcar el vincle místic i espiritual entre els humans i la natura.

Rivera explica així la seva obra, molt lligada, també, a la llum, com no podria ser d’altra manera parlant de fotografia: “El meu treball és un procés de depuració, de dilatar la pell, d’obrir-la visualment per a veure i deixar veure, mostrant-me en el recollir-me i recollint-me en el mostrar-me. Vaig haver de fer un procés de nuesa, de descobriment, d'il·luminació, per a no tenir la pell coberta i poder veure.

D’un temps ençà, visiono imatges nocturnes amb miríades d'estrelles que apareixen, a poc a poc, fertilitzant la foscor. Com a dona i creadora, em sento dipositària d'una petita matriu que està en correspondència amb la gran matriu còsmica. Quan, càmera en mà, en la quietud de la naturalesa, espero que aquestes llums llunyanes vagin inseminant el cel, sento com si un microcosmos fecundés també la meva càmera interna, i per extensió la meva càmera fotogràfica, matriu tecnològica.” "La pell visionària" s’inaugurarà el pròxim 27 de juliol, a les 19 hores, i es podrà visitar fins al 13 d’octubre.


Del 27 de juliol al 13 d’octubre de 2019*
Inauguració dissabte 27 de juliol – 19 h
Exposició La pell visionària de Mapi Rivera
Espai Art l’Abadia – Palau de l’Abadia

*L’exposició romandrà oberta al públic de dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h. Diumenge de 10 a 14 h.

201907 CARTELL MAPI RIVERA