fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • El projecte solidari Casa Terra es presenta a Sant Joan de les Abadesses

El projecte solidari Casa Terra es presenta a Sant Joan de les Abadesses

Casa Terra, una nova organització fundada pel santjoaní Alguer Miquel, que neix amb l’objectiu de donar suport i acompanyament a projectes transformadors d’arreu del planeta, es presentarà a Sant Joan de les Abadesses el pròxim diumenge 29 de setembre. Es tracta d’un projecte que vol treballar per la justícia global, l’ecologisme, la cultura comunitària, l’economia social i solidària i els drets humans, des de l’activisme i la cooperació responsable.

La presentació de Casa Terra es farà a les 12 h, al Palau de l’Abadia, i comptarà amb la conferència Volem un món on hi càpiguen tots, a càrrec d’Alguer Miquel i Indira Ranamagar. Ranamagar és una activista nepalí de l’organització Prisioner’s Assistance Nepal, que fa 28 anys que vetlla pels drets i les condicions dels presos del seu país. Treballa creant oportunitats dins i fora dels centres penitenciaris; escolaritzant als fills de les preses i als de les famílies més vulnerables; educant en la importància de la cultura comunitària, la sostenibilitat i l’ecologisme; lluitant pels drets de les dones; i fent pressió als responsables polítics del seu país per acabar amb la presència massiva de nenes i nens vivint en condicions inhumanes a dins les presons. La xerrada anirà acompanyada d’una exposició de fotografies de gran format del seu projecte

El mateix dia, a les 17.30 h, l’Era d’en Serralta serà l’escenari d’un concert a càrrec d’Els Carbonell Coma Vergés. Aquest grup reuneix el teclista de Txarango, Sergi Carbonell, i el seu pare, l’actor Janot Carbonell. També comptarà amb la participació d’altres components de Txarango.

 

201909 CASA TERRA

Directiva de privacitat de la Unió Europea