fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • “Lo que acontece tras los párpados”, conferència a càrrec de Mapi Rivera i Pere Parramon

“Lo que acontece tras los párpados”, conferència a càrrec de Mapi Rivera i Pere Parramon

L’artista i fotògrafa Mapi Rivera (Osca, 1976) i el llicenciat en Història de l’Art i Màster en Comunicació i Crítica d’Art Pere Parramon (Girona, 1977) donaran una conferència que porta per nom “Lo que acontece tras los párpadosb a Sant Joan de les Abadesses. Se centrarà en la creació artística de l'artista i la seva estreta relació amb l’experiència visionària. El comissari i crític d’art Pere Parramon aportarà el seu profund coneixement sobre l’obra de Mapi Rivera i la seva experiència com a docent en la matèria artística. L’acte es farà el diumenge 6 d’octubre de 2019, a les 12 h, al Palau de l’Abadia.

La conferència servirà per cloure l’exposició “La pell visionària” que ha estat protagonista de l’Espai Art l’Abadia des del passat 27 de juliol de 2019, i que encara es podrà veure fins al diumenge 13 d’octubre, de dilluns a dissabte, de 10 a 14 i de 16 a 19 hores, i els diumenges, de 10 a 14 h.

201910 cartell conferencia mapi

L’Espai Art l’Abadia
Al voltant dels dos pisos dels del claustre, sobre les velles pedres, l'art d'avui hi té el seu lloc. L'Espai Art Abadia ofereix una programació regular d'exposicions de creadors contemporanis amb una sòlida trajectòria. El claustre del Palau de l'Abadia embelleix les obres que s'exposen alhora que aquestes embelleixen el claustre. L'art romànic del s. XIV / XV conviu amb harmonia amb l'art actual. Entre d’altres, s’hi ha exposat obres de Josep Guinovart, Joan Ponç, Frederic Amat, Pere Casanovas, Àlex Nogué, Silvia Goltzman i Alejandro Viladrich, Quim Domene, entre molts altres.