fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

Els infants aprendran a fer avions de paper en l’últim dimecres de la biblioteca Josep Picola al passeig

Dimecres va tenir lloc la penúltima sessió de la Biblioteca al carrer d'aquest estiu. Nens i nenes van aprendre a fer una targeta pop-up i van poder gaudir d'una visita sorpresa, el petit titella Iune, que els va visitar acompanyada de la titellaire santjoanina Valentina Raposo, qui va animar el taller de forma altruista. El dimecres dia 27 de juliol, la Biblioteca s'acomiadarà del passeig comte Guifré amb un taller d'avions de paper seguit d'un concurs de vol amb premi per als millors (18h).

Continuar llegint

Ja podeu demanar en préstec els llibres per als clubs de lectura d’adults i infantil, que tornen al setembre

Els usuaris i usuàries de la Biblioteca Josep Picola ja poden demanar en préstec un exemplar d'Una família de l'escriptor català Toni Sala, que es treballarà en el club de lectura. La sessió tindrà lloc divendres 23 de setembre a les 18 h al Palau de l'Abadia i comptarà amb la presència de l'autor.

Continuar llegint

La Biblioteca Josep Picola surt al passeig al juliol

Els dimecres 6, 13, 20 i 27 de juliol, a partir de les sis de la tarda, trobareu una parada de la Biblioteca Josep Picola al passeig comte Guifré. S’hi oferiran diaris i revistes i també es farà una activitat manual, cada setmana, adreçada a les famílies. D’altra banda, la piscina municipal tornarà a comptar amb una selecció de llibres i contes per a la consulta per als seus usuaris i usuàries.

Continuar llegint

3a edició de 'Guanyem un estiu lector' i recomanacions per a l'estiu

S'acosta l'estiu, un període llarg de vacances, que suposa per a molts infants una aturada en el procés lector fins a la tornada a l'escola. Des de la biblioteca, en col·laboració amb la Fundació Bofill i el projecte LECXIT, llancem la tercera edició de la campanya "Guanyem un estiu lector". Tal i com ja vam fer els estius de 2021 i de 2022, us farem entrega d'un kit lector amb propostes i recursos per a les famílies per promoure l'hàbit i el gust per la lectura dels nens i nenes, entre elles, el Carnet Lector que hauran d'omplir els vostres fills/filles. Podeu començar a recollir els kits a partir de dimecres, en l'horari habitual de la biblioteca.

Continuar llegint