fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

El Club de Lectures Recomanables de les biblioteques de Girona presenta la seva guia d'hivern

El grup CLER del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona està format per professionals de les biblioteques públiques de les comarques gironines i treballa des de l’any 2004 per tal de difondre la literatura infantil i juvenil. Cada any, elabora unes guies editades pel mateix Servei de Biblioteques, que es poden trobar de manera gratuïta a totes les biblioteques públiques de les comarques gironines.

Les guies CLER es basen en una acurada selecció de lectures per nens i nenes i adolescents, però també per als pares, mestres i educadors, feta pels bibliotecaris de les biblioteques infantils de les comarques gironines.

Cada llibre seleccionat es classifica en una secció segons l’edat a què va adreçat i se'n ressenya el contingut. L'objectiu de la Guia és servir d'eina per al foment de la lectura i, en els darrers anys, s'ha consolidat com un referent de la matèria a la província de Girona.

La darrera setmana de novembre es va fer pública la versió electrònica de la Guia CLER d'hivern de 2020, que podeu consultar aquí. Així mateix, a la pàgina web del CLER podreu accedir a l'històric de les diferents guies editades des de la primavera de 2015. Ben aviat, i com sempre fem amb cada nou número de les guies CLER, a la Biblioteca Josep Picola disposarem d'exemplars per entregar-vos a fi d'ajudar-vos a millor confegir la Carta per a Ses Majestats els Reis d'Orient.