TwitterFacebookYoutubeRSS

Els infants que ho vulguin ja poden passar per la biblioteca a buscar el material per a la propera sessió del Club de Lectura Infantil, que tindrà lloc divendres dia 3 de juny. En aquesta ocasió el dedicarem als àlbums il·lustrats de l'editorial Nanit i ens acompanyaran la Núria Puyuelo i la Laia Figueras, les seves autores i editores. La sessió se centrarà en l'àlbum Soc d'un poble, escrit a partir de la cançó del grup Roba Estesa. A part d'un exemplar d'aquest títol, la biblioteca prestarà a cada infant un altre àlbum de la mateixa editorial a fi que en puguin conèixer l'obra abans de la trobada.

Entrevista a Núria Puyuelo, que viu a temporades a Sant Joan, i Laia Figueras, a la Veu de Sant Joan, l'any 2019 

Ens agradaria animar a nens i nenes a participar d'aquesta activitat, ja que ens sembla una molt bona oportunitat per aprofundir no només en una obra que reivindica el paper de la dona al món de l'espectacle, sinó també per la possibilitat de poder parlar amb unes autèntiques "fabricants" de llibres. Elles els podran explicar, per lel seu vessant d'editores, tot el procés que hi ha darrere del llibre-objecte, des de la idea original fins que arriba a les mans dels nostres lectors més petits. També els podran preguntar tot allò que més els interessi sobre el procés de creació.

Com sempre fem, ens posem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment i us demanem que pugueu donar difusió a aquesta activitat entre aquelles persones a qui cregueu que pot resultar d'interès.