TwitterFacebookYoutubeRSS

Ramon Mirabet

Begin Again

17 de juliol de 2021, a les 22 h, al claustre del Monestir

FCA2021 CONCERT Ramon Mirabet

Si el riu baixa amb força tens dues opcions: deixar-te portar a un mar de dubtes o intentar remuntar a contracorrent fins arribar a la millor riba. No importa els cops que caiguis a terra, si no les ganes i l’energia que posis per alçar-te. Ramon Mirabet sap que per molt lluny que estigui l’horitzó anhelat cap esforç suposarà una pèrdua de temps. Mai ens hem de conformar amb el que ja tenim, sempre s’ha de tornar a començar, sortir al carrer i enfrontar-se a nous reptes per enriquir-se i, amb una mica de sort, per sentir-se més alliberat.

Els nous reptes del Ramon Mirabet els podreu llegir en les noves cançons. Alçat com creador, productor i espectacular intèrpret, Mirabet ens apropa a un món on la èpica es fon amb la senzillesa, on res es queda a mitat de camí. Noves cançons amb noves sonoritats que arriben fins a l’epicentre del rock, fins el mateix nucli dels gens que ens fan ballar o fins a la mateixa arrel de la tendresa.

Ramon Mirabet segueix demostrant amb “Begin Again” que la seva no és una carrera convencional, que és un home disposat a mirar el pas de la corrent des de la riba i que la seva veu segueix sense trobar rival.

“Begin Again” és un disc fracturat amb la paciència que requereix qualsevol cosa de la que et puguis sentir satisfet. Un disc visceral fet a base de cops contra els murs del temps, de la inspiració i de la pressió. Ramon Mirabet ha tingut clar que aquest disc havia de ser el millor disc que volia fer just en aquest moment i que res ni ningú alteraria els seus plans. Les cançons de “Begin Again” estan escrites des de l’amor i des de la ràbia positiva que t’ajuda a allunyar rancors, del que has vist i viscut en viatges, de les amistats correspostes i des de la convicció que tornar a començar no suposa donar ni un pas enrere.

210517.RAMON MIRABET.PROMO ALTA2

 En aquesta edició les entrades cal comprar-les necessàriament per Internet