TwitterFacebookYoutubeRSS

Aquí podeu seguir les notícies dels esdeveniments que succeeixen al nostre poble.

'Fred d'hivern' narració de contes a càrrec de Carme Brugarola

Dissabte vinent es farà una nova sessió dels Contes de la Papallona: Fred d'hivern dintre del programa d'activitats de dinamització cultural de la Biblioteca Municipal Josep Picola, a càrrec de Carme Brugarola. Serà el dia 20 de gener, a les onze del matí. 

Amb aquestes sessions es complementa el Cicle d'Espectacles de Dinamització Cultural de la Biblioteca Josep Picola de Sant Joan de les Abadesses, que s'inicià el passat mes de novembre. Amb cada una de les activitats, es pretén fomentar l'hàbit de lectura entre els més petits i joves de la vila, despertant-los l'interès pels llibres i animant-los a visitar regularment la biblioteca.

Continuar llegint

0
0
0
s2sdefault

FEU PAS! SES MAJESTATS JA SÓN A SANT JOAN DE LES ABADESSES!

Han estat unes bones vacances per a tots els infants: dues setmanes sense escola, amb la família, jugant amb el que va cagar el Tió, celebrant el cap d'any... Falta, però, el colofó: els Reis Mags. Enceneu els fanalets, prepareu l'aigua per als camells i deixeu alguna cosa de menjar a les cases. Els Reis Mags ja són aquí. Però tranquils, abans de repartir els regals per les cases, faran un recorregut per tot el poble per veure ben a prop tots els nens i nenes que els han vingut a rebre.

Continuar llegint

0
0
0
s2sdefault

Visita del patge reial i actuació de Roger Canals

Tot i que Ses Majestats els Reis Mags d'Orient poden passar per totes les cases deixant regals sense oblidar-se cap infant, treballen acompanyats de desenes i desenes de patges que els ajuden. Enguany, els reis han confirmat que un dels seus patges tornarà a ser a Sant Joan de les Abadesses el dilluns 1 de gener, a les 5 de la tarda, al Palau de l'Abadia per recollir les cartes. Abans de recollir-les, el patge també podrà gaudir escoltant uns Contes fets de Nadal, a càrrec de la Cia. Roger Canals. Hi haurà coca i xocolata per a tothom.

Continuar llegint

0
0
0
s2sdefault

Procés de selecció d'un director per a l'Alberg Ruta del Ferro

S'han publicat les bases del procés de selecció d'un director per a l'Alberg Ruta del Ferro. El termini per a la presentació de currículums acaba el pròxim 9 de gener de 2018 22 de gener de 2018. Podeu consultar-ne les bases aquí, tot i que a data 29 de desembre de 2017, s'ha modificat el punt D i el termini de presentació de sol·licituds. Podeu consultar la modificació aquí.

0
0
0
s2sdefault

Montserrat Picola presentarà dos contes a la Biblioteca Josep Picola

De la ciutat a Can Bernat i El secret de Can Bernat són dos contes escrits per la santjoanina Montserrat Picola que es podran escoltar de la veu de la seva autora el pròxim dissabte 23 de desembre, a les 12 hores, a la Biblioteca Josep Picola, un equipament que duu el nom del seu pare, el poeta Josep Picola i Soler. Després de la lectura es farà un taller de dibuix per als infants que hi assisteixin. L'activitat és gratuïta.

Continuar llegint

0
0
0
s2sdefault