TwitterFacebookYoutubeRSS

Clownia Festival

baner-Clownia-2017

Sant Joan de les Abadesses acull des de l'any 2014 el Clownia Festival, certamen promogut pel grup Txarango i l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, que ha esdevingut un referent musical del país, que cada any creix en espectadors i en varietat d'activitats programades. Durant uns dies Sant Joan de les Abadesses es transforma en Clownia, la capital imaginària d'un món millor on tot és possible, un espai de projecció, reflexió i intercanvi.

Aquesta història va començar amb un conte. Un conte teixit entre amics que parlava de Clownia; la ciutat llunyana. Era la història d'un món millor i, aquell hivern del 2010, va ser explicada per primera vegada dalt d'un escenari donant el tret de sortida a la primera gira del nostre petit projecte, TXARANGO.

4 anys després vam decidir que si l'havíem inventada també podíem provar de construir-la. I aquí estem.

Clownia és la utopia. El lloc on tot és possible. L'horitzó que nosaltres proposem. Un espai de projecció, reflexió i intercanvi. Una petita ciutat. Un teatre. Clownia és un homenatge als pobles petits on hem crescut i és també la nostra manera de donar les gràcies. La il·lusió de portar a casa totes aquelles propostes que estimem.

Seguim perseguint el somni d'un món millor i plantem aquest campament com a acte de rebel·lia. Com a reivindicació del somni. Com a celebració de la vida.

Comencem a construir.

Benvinguts a la ciutat llunyana.

TXARANGO

 

PROGRAMA 2017

Clownia-2017-cartell-BR

INFORMACIÓ D'UTILITAT PER ALS CLOWNIANS

En aquesta pàgina hi anirem afegint tota la informació que creiem que pot ser interessant per a totes aquelles persones que tinguin l'entrada per assistir al Clownia Festival. Consulteu-la regularment perquè hi anirem introduint informació fins al mateix dia del festival.

 

0
0
0
s2smodern
Comparteix Sant Joan
0
0
0
s2smodern
powered by social2s