L’escola pretén que els infants gaudeixin plenament de la seva infància en un ambient de seguretat física i psíquica, ric en sensacions i estímuls. Tot està pensat per a l’atenció dels més petits, la relació estreta amb l’educadora, el nombre limitat d’infants per grup i les activitats que es proposen. La finalitat és treballar per tal d’iniciar als infants en l’autonomia personal i en el respecte i la solidaritat vers els altres. Infants actius, capaços d’experimentar, d’expressar-se, d’estimar i de ser feliços, en un ambient estimulant, de confiança, alegria i serenitat.

L’escola té un equip que treballa per oferir un projecte educatiu de qualitat. L’escola dels més petits és el primer graó del sistema educatiu, i acollim infants des dels primers mesos de vida fins als tres anys.
Ens definim com una escola pública, catalana, laica, inclusiva i activa. Creiem que els infants tenen dret a una educació de qualitat des que neixen, dins d’un ambient càlid, afectiu i adequat a les seves necessitats.
La nostra escola els hi ofereix la possibilitat de relacionar-se amb altres infants, de compartir els jocs, fantasies, vivències i aprenentatges, que els ajudaran a construir la seva personalitat, per fer possible la comprensió del món que els envolta i poder-hi actuar

Aquest camí tan apassionant, que vivim amb els infants, no té massa sentit si no el compartim amb les famílies, que sou el punt de referència dels infants.
L’infant arriba a l’escola amb la seva petita història que nosaltres acollim.

Des de l’escola volem conscienciar de la importància del respecte cap al món interior de l’infant. No és una miniatura de l’adult, és un ésser amb entitat pròpia.
La nostra tasca, amb els infants, és proporcionar les condicions adients, per tal que pugui progressar i desenvolupar-se com a persona

video presentacio llar d'infants el molí petit 2020

Mira el vídeo i conèix-nos millor