TwitterFacebookYoutubeRSS

Ja s’han publicat les bases del XIV Certamen Literari Joan Maragall convocat per la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i l’Institut Escola Mestre Andreu. Com en les anteriors edicions, el certamen té dos vessants. D’una banda, la cita continua apostant per fomentar i reconèixer l'escriptura en català en l'alumnat de l'escola santjoanina. Per una altra banda, la categoria d’adults està oberta a qualsevol persona major d’edat i es premien obres escrites en català en prosa o poesia, de qualsevol temàtica.

En la categoria d’adults, només es podrà presentar una sola obra i només s’acceptarà la participació en una de les dues modalitats —narrativa o poesia—. Les obres s’han d’enviar per correu electrònic. Pel que fa a l’alumnat, hi haurà premis des de 1r de Primària a 4t de Secundària. La temàtica és lliure i els textos hauran d’estar escrits en llengua catalana.

En la categoria d’adults, el primer premi és de 200 € i un diploma per a cada una de les modalitats, i per als finalistes o les finalistes, un llibre, un diploma i un àpat per a dues persones en un dels restaurants de la vila. En la categoria d’escolars, el premi serà un llibre i un diploma per als guanyadors o guanyadores, i un diploma per a l’alumnat finalista. Hi ha temps de presentar les obres fins al 22 de març de 2024, a les 19 h.

L’entrega de premis de la categoria escolar es farà durant la seva celebració de Sant Jordi i la de la categoria d’adults, en una data i format encara per decidir.

CONSULTEU LES BASES AQUÍ

202402 CERTAMEN JOAN MARAGALL

BUF template in development mode. Please use Production for better load times.
Base Close