TwitterFacebookYoutubeRSS

És una instal·lació on els usuaris poden dipositar, de forma selectiva, diferents tipus de residus municipals per als quals no hi ha un sistema de recollida domiciliària o uns contenidors específics al carrer. Complementàriament, els usuaris també poden trobar a la deixalleria els contenidors de paper i cartó, vidre i envasos lleugers.

L’ús de la deixalleria permet augmentar la quantitat de residus municipals valoritzables, disminueix els residus municipals que van a parar a l’abocador, evita l’abocament incontrolat de residus i permet gestionar correctament els residus perillosos.

Qui hi pot anar i quant costa?

El servei de deixalleria pot ser utilitzat pels ciutadans en general i també per comerços, oficines i serveis.

La prestació d’aquest servei es fa de forma gratuïta per als usuaris particulars o ciutadans si bé, en alguns casos, si es supera una determinada quantitat de quilos, s’aplicarà una taxa subjecta a preu públic. Més informació: Reglament d’ús i funcionament del servei de deixalleria.

Què s’hi pot portar?

· Residus municipals especials: Pneumàtics – Fluorescents i làmpades de vapor de mercuri – Bateries – Dissolvents – Pintures i vernissos – Piles – Electrodomèstics que continguin substàncies perilloses – Olis minerals usats.

· Residus municipals ordinaris: Paper i cartó – Vidre -Envasos lleugers – Plàstics – Ferralla i metalls – Tèxtils – Olis vegetals usats – Ampolles de cava senceres.

· Altres residus municipals: Fustes – Restes de poda o jardineria – Runes i restes de la construcció d’obres menors

· Residus municipals voluminosos: Mobles i altres – Electrodomèstics que no contenen substàncies perilloses – Ferralla electrònica (ordinadors, petits electrodomèstics, aparells electrònics…)


Deixalleria municipal de Sant Joan de les Abadesses

📍 Situació: Polígon industrial de Cal Gat, s/n
 Telèfon: 972 722 044 📞 662 93 10 49

  HORARI D'HIVERN HORARI D'ESTIU  🗓️  del 17/7 al 25/9
Dilluns 🕙 De 10 a 14 h 🕙 De 9.30 a 14 h
Dimarts 🕙 De 10 a 18 h 🕙 De 8 a 15 h
Dimecres 🕙 De 10 a 14 h 🕙 De 9.30 a 14 h
Dijous 🕙 De 10 a 14 h 🕙 De 9.30 a 14 h
Divendres 🕙 De 10 a 18 h 🕙 De 8 a 15 h
Dissabte 🕙 De 10 a 14 h 🕙 De 9.30 a 14 h
Diumenge ❌ Tancat ❌ Tancat

 

Horaris deixalleria minideixalleria


Veure també:

Gestió de residus

Pagament per generació de residus

Porta a porta