TwitterFacebookYoutubeRSS

Des de dimarts 19 de maig, la Biblioteca Municipal Josep Picola torna a estar al servei de tots els santjoanins i santjoanines en el nostre horari habitual: de dilluns a divendres, de quatre a dos quarts de vuit, i dissabtes, de deu a una, si bé amb alguns canvis en el funcionament.

A causa de les restriccions de la fase de desescalada, de moment podreu retornar els documents que tingueu en préstec, sigui a la biblioteca o mitjançant la nostra bústia. No cal fer-ho de seguida, ja que tots els documents en préstec previ a l'estat d'alarma tenen data de venciment 1 de juliol.

També podreu sol·licitar en préstec els documents del nostre fons, però haureu de sol·licitar-los des del vestíbul però no podreu accedir a la sala de lectura per a consultar el fons per vosaltres mateixos. Caldrà observar les normes d’higiene i distanciament social. El servei de préstec interbibliotecari i el servei de premsa estan interromputs temporalment.

Podeu accedir, amb cita prèvia i amb aforament limitat, tant als ordinadors amb connexió a internet com a la sala de lectura per a estudiar i sense accés a la col·lecció bibliogràfica. Pel que fa als ordiandors, en podeu fer ús un màxim d'una hora al dia i pel que fa a la zona d'estudi, un màxim de dues. Podeu portar els vostres llibres, apunts i materials i els vostres portàtils i fer ús del wi-fi gratuït de la biblioteca, sempre que tingueu carnet d'usuari de biblioteques.Per a fer la reserva, haureu d’enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al 972 72 30 19 en horari d’obertura. Aquest servei no està disponible per a menors de 14 anys.

Finalment, us informem que dintre de les operacions per a restablir la normalitat del servei, ja podeu consultar les novetats del mes de juny a la nostra web.

Si voleu rebre informació regularment de la biblioteca, podeu sol·licitar-ho en el correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Agenda biblioteca

Dimarts 21 de Mai, 17:00 h
Contacontes dia contra la LGTBI+FÒBIA: Sirenes

---
Dimarts 21 de Mai, 17:00 h
Taller de contes: sirenes

---
Divendres 24 de Mai, 17:00 h
Club lectura infantil “Mira” a càrrec de Montse Blanch

---
Divendres 31 de Mai, 19:00 h
Supernit a les Biblioteques

---
Dimecres 12 de de juny, 17:00 h
Entrega del kit “Guanyem un estiu lector”

---
Divendres 14 de de juny, 18:00 h
Club de lectura d’adults: Clàssics Catalans

---

Horari / Contacte

Dilluns i dijous
De 10.30 a 14 h
i de 15 h a 19 h.

Dimarts i dimecres i divendres
De 15 a 19 h.

Dissabtes
De 10 h a 13 h.

Diumenges
Tancat


Anna Belén Aviles
T: 972723019
biblioteca [@] santjoandelesabadesses.cat