TwitterFacebookYoutubeRSS

El grup CLER del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona està format per professionals de les biblioteques públiques de les comarques gironines i treballa des de l’any 2004 per tal de difondre la literatura infantil i juvenil. Cada any, elabora unes guies editades pel mateix Servei de Biblioteques, que es poden trobar de manera gratuïta a totes les biblioteques públiques de les comarques gironines.

Les guies CLER es basen en una acurada selecció de lectures per nens i nenes i adolescents, però també per als pares, mestres i educadors, feta pels bibliotecaris de les biblioteques infantils de les comarques gironines.

Cada llibre seleccionat es classifica en una secció segons l’edat a què va adreçat i se'n ressenya el contingut. L'objectiu de la Guia és servir d'eina per al foment de la lectura i, en els darrers anys, s'ha consolidat com un referent de la matèria a la província de Girona.

La darrera setmana de novembre es va fer pública la versió electrònica de la Guia CLER d'hivern de 2020, que podeu consultar aquí. Així mateix, a la pàgina web del CLER podreu accedir a l'històric de les diferents guies editades des de la primavera de 2015. Ben aviat, i com sempre fem amb cada nou número de les guies CLER, a la Biblioteca Josep Picola disposarem d'exemplars per entregar-vos a fi d'ajudar-vos a millor confegir la Carta per a Ses Majestats els Reis d'Orient.

Agenda biblioteca

Dissabte 22 de de juny, 11:00 h
Clausura Exposició "Ecofeminismes avançats: clima, aigua i dona"

---
Dimarts 25 de de juny, 00:00 h - Tot el dia
Concurs de literatura infantil i juvenil Cler 2024

---
Dimecres 26 de de juny, 17:00 h
Tot Sona! Estimulació musical amb Judit Sabaté

---
Divendres 28 de de juny, 17:00 h
Club de lectura infantil: Lily Mitjalluna amb Xavier Bonet

---
Divendres 28 de de juny, 17:00 h
Club lectura infantil: Lily Mitjalluna

---
Divendres 28 de de juny, 18:00 h
Papasseit canta

---

Horari / Contacte

Dilluns i dijous
De 10.30 a 14 h
i de 15 h a 19 h.

Dimarts i dimecres i divendres
De 15 a 19 h.

Dissabtes
De 10 h a 13 h.

Diumenges
Tancat


Anna Belén Aviles
T: 972723019
biblioteca [@] santjoandelesabadesses.cat