TwitterFacebookYoutubeRSS

S'acosta l'estiu, un període llarg de vacances, que suposa per a molts infants una aturada en el procés lector fins a la tornada a l'escola. La promoció de la lectura és una resposta eficaç per facilitar un retorn a l’escola amb majors garanties d'èxit. Us animeu a fer un estiu lector entre tots i totes?

ESTIU LECTOR

Des de la biblioteca, en col·laboració amb la Fundació Bofill i el projecte LECXIT, llancem la segona edició de la campanya "Guanyem un estiu lector". Tal com vam fer l'any passat, es farà entrega d'un kit lector amb propostes i recursos per a les famílies per promoure l'hàbit i el gust per la lectura dels nens i nenes, entre elles, el Carnet Lector que hauran d'omplir els infants. Aquest any, el kit ve acompanyat per un recull dels millors contes presentats al concurs "Contes per a un estiu lector". Entre ells, el de la nostra veïna Maria Bachero, de 7 anys.

Si voleu inscriure ja a un infant, ho podeu fer a l'adreça de correu de la biblioteca. Només caldrà que faciliteu el nom complet, el curs que ha fet durant el curs 2020-2021 i una adreça de correu o telèfon de contacte. Quan arribin els kits, us avisarem perquè els pogueu recollir a la biblioteca.

D'altra banda, la biblioteca també us ofereix tres documents en PDF amb recomanacions lectores per a aquest estiu. Hi ha recomanacions per a Educació Infantil, Primària i Secundària. No dubteu a venir a la biblioteca per a triar entre les més de 100 novetats en llibres infantils i juvenils rebudes en els darrers dos mesos!

 

Agenda biblioteca

Dimarts 21 de Mai, 17:00 h
Contacontes dia contra la LGTBI+FÒBIA: Sirenes

---
Dimarts 21 de Mai, 17:00 h
Taller de contes: sirenes

---
Divendres 24 de Mai, 17:00 h
Club lectura infantil “Mira” a càrrec de Montse Blanch

---
Divendres 31 de Mai, 19:00 h
Supernit a les Biblioteques

---
Dimecres 12 de de juny, 17:00 h
Entrega del kit “Guanyem un estiu lector”

---
Divendres 14 de de juny, 18:00 h
Club de lectura d’adults: Clàssics Catalans

---

Horari / Contacte

Dilluns i dijous
De 10.30 a 14 h
i de 15 h a 19 h.

Dimarts i dimecres i divendres
De 15 a 19 h.

Dissabtes
De 10 h a 13 h.

Diumenges
Tancat


Anna Belén Aviles
T: 972723019
biblioteca [@] santjoandelesabadesses.cat