TwitterFacebookYoutubeRSS

S'acosta l'estiu, un període llarg de vacances, que suposa per a molts infants una aturada en el procés lector fins a la tornada a l'escola. La promoció de la lectura és una resposta eficaç per facilitar un retorn a l’escola amb majors garanties d'èxit. Us animeu a fer un estiu lector entre tots i totes?

ESTIU LECTOR

Des de la biblioteca, en col·laboració amb la Fundació Bofill i el projecte LECXIT, llancem la segona edició de la campanya "Guanyem un estiu lector". Tal com vam fer l'any passat, es farà entrega d'un kit lector amb propostes i recursos per a les famílies per promoure l'hàbit i el gust per la lectura dels nens i nenes, entre elles, el Carnet Lector que hauran d'omplir els infants. Aquest any, el kit ve acompanyat per un recull dels millors contes presentats al concurs "Contes per a un estiu lector". Entre ells, el de la nostra veïna Maria Bachero, de 7 anys.

Si voleu inscriure ja a un infant, ho podeu fer a l'adreça de correu de la biblioteca. Només caldrà que faciliteu el nom complet, el curs que ha fet durant el curs 2020-2021 i una adreça de correu o telèfon de contacte. Quan arribin els kits, us avisarem perquè els pogueu recollir a la biblioteca.

D'altra banda, la biblioteca també us ofereix tres documents en PDF amb recomanacions lectores per a aquest estiu. Hi ha recomanacions per a Educació Infantil, Primària i Secundària. No dubteu a venir a la biblioteca per a triar entre les més de 100 novetats en llibres infantils i juvenils rebudes en els darrers dos mesos!

 

Agenda biblioteca

Divendres 21 de de juny, 11:00 h
Cloenda exposició "Ecofeminismes augmentats: clima, aigua i dones"

---
Dissabte 22 de de juny, 11:00 h
Clausura Exposició "Ecofeminismes avançats: clima, aigua i dona"

---
Dimarts 25 de de juny, 00:00 h - Tot el dia
Concurs de literatura infantil i juvenil Cler 2024

---
Dimecres 26 de de juny, 17:00 h
Tot Sona! Estimulació musical amb Judit Sabaté

---
Divendres 28 de de juny, 17:00 h
Club lectura infantil: Lily Mitjalluna

---
Divendres 28 de de juny, 18:00 h
Papasseit canta

---

Horari / Contacte

Dilluns i dijous
De 10.30 a 14 h
i de 15 h a 19 h.

Dimarts i dimecres i divendres
De 15 a 19 h.

Dissabtes
De 10 h a 13 h.

Diumenges
Tancat


Anna Belén Aviles
T: 972723019
biblioteca [@] santjoandelesabadesses.cat

Palau de l'Abadia

Art, Romànic i Terra de Comtes

Palau de l'Abadia
Descobreix-lo

Palau de l'Abadia