TwitterFacebookYoutubeRSS

Els usuaris i usuàries de la Biblioteca Josep Picola ja poden demanar en préstec un exemplar d'Una família de l'escriptor català Toni Sala, que es treballarà en el club de lectura. La sessió tindrà lloc divendres 23 de setembre a les 18 h al Palau de l'Abadia i comptarà amb la presència de l'autor.

En aquesta novel·la, Sala s'estrena en el gènere autobiogràfic i narra la seva infància, adolescència i joventut durant l'últim terç del segle XX. En aquesta obra l'autor explica la vida de la seva família, propietària d'un hotel i d’una hípica a Sant Feliu de Guíxols. Una infància, doncs, "privilegiada" en comparació a la d'altres persones, però a l'hora, per a ell, "terrible i espantosa" mentre la vivia.

Divendres passat, el club de lectura per adults va rebre la visita de l’escriptora Gemma Lienas. Prop de 30 persones varen poder dialogar-hi sobre la seva novel·la Atrapada al mirall i sobre feminisme.

ATRAPADA AL MIRALLGemma Lienas, el passat divendres, 1 de juliol, al Palau de l'Abadia

Els infants llegiran El zoo petrificat de la col·lecció Els diaris de la Cirera

A partir de dilluns de la setmana vinent, els infants podran passar per la biblioteca a buscar el llibre per a la propera sessió del club de lectura infantil, que tindrà lloc dijous dia 15 de setembre. En aquesta ocasió, en resposta a la demanda que algunes famílies han fet, s’ha canviat el dia de la sessió a la biblioteca per facilitar la conciliació amb les diferents activitats extraescolars de nens i nenes, i ara es trobaran els dijous, i no els divendres.

El llibre que es proposa és El zoo petrificat, número 1 de la col·lecció de còmics Els diaris de la Cirera, de Joris Chamblain. Per a guiar nens i nenes en la reflexió sobre què han llegit, la dinamització serà a càrrec de la Montse Blanch, santjoanina i professora de llengua i literatura a l'Institut Abat Oliba.

L’horari d’estiu de la biblioteca és de dilluns a divendres, de 15 a 19 h; i també els matins de dilluns, dimecres i dijous, de 10.30 a 14 h. Les tardes dels dimecres de juliol, trobareu una parada de la biblioteca al passeig comte Guifré. L’equipament romandrà tancat de l’1 al 21 d’agost, ambdós inclosos.

Agenda biblioteca

Divendres 21 de de juny, 11:00 h
Cloenda exposició "Ecofeminismes augmentats: clima, aigua i dones"

---
Dissabte 22 de de juny, 11:00 h
Clausura Exposició "Ecofeminismes avançats: clima, aigua i dona"

---
Dimarts 25 de de juny, 00:00 h - Tot el dia
Concurs de literatura infantil i juvenil Cler 2024

---
Dimecres 26 de de juny, 17:00 h
Tot Sona! Estimulació musical amb Judit Sabaté

---
Divendres 28 de de juny, 17:00 h
Club lectura infantil: Lily Mitjalluna

---
Divendres 28 de de juny, 18:00 h
Papasseit canta

---

Horari / Contacte

Dilluns i dijous
De 10.30 a 14 h
i de 15 h a 19 h.

Dimarts i dimecres i divendres
De 15 a 19 h.

Dissabtes
De 10 h a 13 h.

Diumenges
Tancat


Anna Belén Aviles
T: 972723019
biblioteca [@] santjoandelesabadesses.cat

Palau de l'Abadia

Art, Romànic i Terra de Comtes

Palau de l'Abadia
Descobreix-lo

Palau de l'Abadia