TwitterFacebookYoutubeRSS

 

Puig de les tres Creus

Iste quidem veteres inter ponetur honeste, qui vel mense brevi vel toto est iunior anno. Utor permisso, caudaeque pilos ut equinae paulatim vello unum, demo etiam unum, dum cadat elusus ratione ruentis acervi, qui redit in fastos et annis miraturque.

Ennius et sapines et fortis et alter Homerus, ut critici dicunt, leviter curare videtur, quo promissa cadant et somnia Pythagorea.Naevius in manibus non est et mentibus haeret paene recens? Adeo sanctum est vetus omne poema. Ambigitur quotiens, sit prior, Pacuvius docti.

Hos ediscit et hos arto stipata theatro spectat Roma potens; habet hos numeratque poetas ad nostrum tempus Livi scriptoris ab aevo, si nimis antique, si dure.

Interdum volgus rectum videt, est ubi peccat. Si veteres ita miratur laudatque poetas, ut nihil anteferat, nihil illis comparet, errat. Si quaedam nimis antique, si peraque dure dicere credit eos, ignave multa fatetur, et sapit et mecum facit et Iova iudicat aequo.Non equidem insector delendave carmina Livi esse reor, memini quae plagosum mihi parvo Orbilium dictare; sed emendata videri pulchraque et exactis minimum distantia miror.

Inter quae verbum emicuit si forte decorum, et si versus paulo concinnior unus et alter, venditque poema.


cdmcaEl mite del comte Arnau és, sens dubte, el més important que ha generat la cultura catalana, tant per la seva tradició llegendària com per haver servit d'inspiració a artistes, músics i literats per a la creació de noves obres.


El Centre de Documentació del Mite del Comte Arnau, impulsat per l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, va néixer a l'entorn del Cicle de Representacions del Mite del Comte Arnau, que se celebra en aquesta vila des de 1996.

Les seves funcions es resumeixen en dos eixos: d'una banda, la recopilació de tot el material que es genera al voltant del mite arnaldí en els seus diversos aspectes com la història, la llegenda, la cançó popular, la poesia, la novel·la, el teatre, i també la figura paral·lela del Comte Mal mallorquí, l'escriptor Joan Maragall, el propi cicle de Representacions i el turisme; per l'altra banda, posar a disposició dels investigadors, estudiosos i escoles tot aquest mateial per tal que es pugui aprofundir més en el seu coneixement, i se'n faci una difusió més gran.

El Centre de Documentació va ser inaugurat el juliol de l'any 2000. En aquells moments estava ubicat al Palau de l'Abadia, edifici medieval estretament relacionat amb el mite, ja que Joan Maragall hi emplaçà les aventures entre l'abadessa Adelaisa i el comte Arnau. A principis de l'any 2001, el fons del Centre de Documentació va ser traslladat a l'Arxiu Històric Municipal de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.

Actualment el seu fons, totalment entrat en una base de dades informàtica que en facilita la cerca, està format per uns 700 registres, essent la gran majoria llibres, revistes i diaris, però també hi ha compact discs, vídeos, cartells, tríptics, partitures...

 

Horari:
Dilluns: de 15 a 18 h
Primer dissabte del mes: de 9 a 13 h

Per a una millor atenció és recomanable concertar la visita prèviament per correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

 

Sant Joan de les Abadesses ja té un canal al Youtube. Hi trobaràs els vídeos de les coses que passen a Sant Joan, dels esdeveniments i els vídeos favorits dels que pengen els vídeos al youtube.

En aquesta secció hi pengem una selecció d'aquests vídeos, si vols veure'ls tots, o bé ets usuari de Firefox, entra directament al CanaldeSantJoan de YouTube

http://www.youtube.com/canaldesantjoan

VIDEO. Les millors imatges de Sant Joan

VIDEO. El monestir. Per Ferran Cabrer

VIDEO. La baixada de Trastos. Festa Major

VIDEO. Pesant als ciclistes. Festa Major

VIDEO. La cursa ciclista. Festa Major

VIDEO. La Festa del Grito. Per David Prat

VIDEO. Entrevista amb l'alcalde. Primer any de legislatura. Per Avecproduccions

 

VÍDEO.Reportatge sobre Jaume Nunó al programa Nydia del canal 33.

Plaça Major, 3
17860 Sant Joan de les Abadesses
(El Ripollès)
Telèfon: 972 720 100
Fax: 972 720 894
a/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Horari:

Dimecres i dijous: de 17:00h a 19:00h
Primer dissabte de mes: de 9:00h a 13:00h

Nota:
 
De juny a setembre, cal concertar hora prèvia per correu electrònic.

A continuació pots consultar les últimes novetats de la Biblioteca Municipal Josep Picola:
 
un-dia-de-colera
Un día de Còlera
Arturo Pérez-Reverte
 
Editorial: Alfaguara
Colecció:Hispànica
Pàgines: 408
Idioma: Castellà
 
El 2 de maig de 1808 la revolta a Madrid contra les tropes ocupants franceses ha passat a la història pels afusellaments que Goya va immortalitzar en les seves obres pictòriques. Ara, Pérez Reverte rescata aquest moment èpic de la història d'Espanya, recordant la unitat contra l'invasor i el paper clau de les classes populars en plantar-li cara.
L'autor confegeix una història que barreja personatges reals amb d'altres que probablement hi van ser, però que recupera gràcies al miracle de la paraula impresa. El resultat és que acaba teixint un fris gegantí, carregat d'acció, de situacions tenses i elèctriques, per explicar com un poble unit pot plantar cara a un enemic superior i molt més preparat.
___________________________________________________________________________________
 
lagaleriadelesestuatues
   
La galeria de les estàtues 
Jesús Moncada 
 
Editorial: Edicions 62
Colecció: El Balancí
Pàgines: 304
Idioma: Català
 
A l'ínclita, catòlica i gairebé immortal ciutat de Torrelloba, un matí de novembre de 1957, el jove estudiant mequinensà Dalmau Campells i l'inspector Melquíades Serrador es creuen amb un motorista que porta notícies que influiran decisivament en les seves vides... Amb la por, la misèria i les carències de la postguerra de fons, aquest és el punt d'arrencada de La galeria de les estàtues, novel·la que, publicada per primera vegada el 1992, va confirmar Jesús Moncada com un dels més sòlids escriptors contemporanis.  
 
___________________________________________________________________________________ 

forasters Forasters
Rafael Vallbona 
 
Editorial:Columna
Colecció:Clàssica
Pàgines: 232
Idioma: Català
 
Forasters és un intens thriller històric que comença a Barcelona l’any 1915 i acaba a la Cerdanya l’any 1943, després de recórrer mitja Europa, per on deambulen espies alemanys a Barcelona durant la primera guerra mundial, gàngsters, obrers de la CNT, pistolers de la patronal a l’època de la ‘Rosa de Foc’, orfes de família i pàtria que volen venjança, aventurers, oficials nazis, resistents francesos, traïdors, més espies de tots els països en conflicte durant la segona guerra mundial i un nen que veu un submarí. I tots se saben forasters perquè mai no són allà on voldrien.
Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica 2007 
  ___________________________________________________________________________________
 
el_celler
El celler
Noah Gordon
 
Editorial: Roca editorial
Colecció: Històrica
Pàgines: 382
Idioma: Català
 
El Llenguadoc, França, finals del segle XIX. En Josep Álvarez descobreix de la mà d'un viticultor francès l'art de l'elaboració del vi. Des d'aquest moment, la seva vida restarà dominada per aquesta passió.
Malgrat la seva joventut, en Josep ja ha conegut a la vida l'amor, les intrigues i el treball ardu, experiència que, junt amb la seva vocació, caracteritzarà el seu destí. Després de participar contra la seva voluntat en un complot polític, fugirà a França, on treballarà per a un viticultor. Tot i la por que sent de caure en mans de la justícia, un dia decideix tornar a la seva llar. Lluitant contra els elements en Josep empren una aventura tan àrdua com fascinant: l'elaboració d'un bon vi. Al seu voltant els habitants de Santa Eulàlia: la jove vídua Marimar i el seu fill Francesc; en Nivaldo, el botiguer d'origen cubà; en Donat, el germà obrer d'en Josep, tots ells personatges que poblen aquesta rica novel·la El celler conté l'essència de totes les obres anteriors de Noah Gordon.
___________________________________________________________________________________
 
retorn_amargRetorn amarg
Lluïsa Forrellad
 
Editorial: Angle editorial
Pàgines: 613
Idioma: Català
 
Després de guanyar el premi Nadal 1953 amb Sempre en capella Lluïsa Forrellad va deixar de publicar. Durant més de cinquanta anys va escriure i reescriure en solitud, incansablement, fidel a la seva voluntat de perfecció. L'any 2006 la publicació de Foc latent va suposar la seva reaparició en l'escena literària catalana, amb un èxit rotund. Amb Retorn amarg Forrellad fa una magnífica recreació d'un poble català a finals del segle XIX, just quan el progrés -electricitat, tren, fàbriques- començava a trencar-ne els costums ancestrals. A Fortiana, un poble al peu de les Guilleries, el destí dels personatges canviarà de forma radical durant els dies de la festa major. Sobretot per a Lesmes Padró, a qui sembla que la sort li gira l'esquena. Al llarg de la novel·la els diàlegs són d'una vivesa difícilment igualable, i la llengua és riquíssima, plenament ajustada als personatges, siguin pagesos o vilatans, tots ells esplèndidament caracteritzats. Retorn amarg desplega brillantment l'estil de Lluïsa Forrellad, amb una trama àgil, uns personatges apassionats i una extraordinària habilitat narrativa.
___________________________________________________________________________________ 

vida-y-destino
 
 
 
Vida y destino
Vasili Grossman 
 
Editorial: Galaxia Gutenberg / Círculo de Lectores
Pàgines: 1111
Idioma: Castellà
Traducció: Marta Rebón
 
L´escriptor i periodista rus Vasili Grossman va ser dels primers en donar a conèixer al món l´existència dels camps d´extermini nazis. A "Vida y destino" narra la història de diversos personatges que lluiten per sobreviure als horrors de la guerra, del règim de Stalin i a l´extermini jueu.
 
 
___________________________________________________________________________________ 

invierno-en-madridInvierno en Madrid
C. J. Sansom

Editorial: Ediciones B
Colecció: Grandes novelas
Pàgines: 640
Idioma: Castellà

Els alemanys envaeixen Europa. Madrid passa fam i s’ha convertit en un lloc ple d’espies de totes les potències mundials. Harry Brett és un antic soldat que va conèixer la Guerra Civil i va quedar traumatitzat després de l’evacuació de Dunkerque. Actualment treballa pel servei secret britànic: ha de guanyar-se la confiança del seu antic deixeble Sandy Forsyth, qui es dedica a negocis fraudolents a l’Espanya del “Caudillo”. Harry es veurà envoltat en un joc molt perillós. Mentrestant, la xicota de Sandy, una antiga infermera de la Creu Roja anomenada Barbara Clare, té la seva pròpia missió secreta: trobar al seu antic amant, Bernie Piper, un voluntari comunista de les Brigades Internacionals que va desaparèixer després de la batalla del Jarama.
___________________________________________________________________________________  


 

 
Consulta la pàgina 2
 
 
asesinoenlaoscuridad Asesino en la oscuridad
Anne Perry
 
Editorial: Ediciones B
Colecció: La Trama
Pàgines: 352
Idioma: Castellà
 
Mientras patrulla el Támesis al frente de un grupo de la Policía Fluvial, William Monk presencia la caída de una pareja desde un puente. Resulta imposible determinar si se ha tratado de un accidente, un suicidio o un asesinato. Las cosas se complican cuando Monk descubre la identidad de los dos personajes: Mary Havilland, cuyo padre se había suicidado recientemente, y Toby Argyll, su prometido, cuya familia lideraba la empresa encargada de rediseñar el sistema de alcantarillado de la ciudad de Londres. Mary había seguido varias pistas intentado probar que su padre no se había quitado la vida, sino que había sido asesinado. El propio Monk comenzará a sospecharlo también, y encontrará conexiones entre la muerte del padre de Mary y el mundo subterráneo de la ciudad. Con la ayuda de dos habitantes de éste, Sutton y Scuff, de su mujer, Hester, e incluso de su antagonista, el comisario Runcorn, Monk deberá conectar las pistas antes de que la muerte ataque de nuevo. 
___________________________________________________________________________________
 
unamoracadabar
 
 
 
Un amor a cada bar
Lluís-Anton Baulenas 
 
Editorial: Belacqva
Colecció: Paraules
Pàgines: 224
Idioma: Català
 
Petit recull d'històries, més que urbanes, barcelonines, de final dels vuitanta, quan desapareixen alhora dues o tres Barcelones. Són històries de quan la Rambla encara era la Rambla i els drugstores oberts eren com fanals en la nit on arrecerar-se.  
 
___________________________________________________________________________________
 
lanoiadelball La noia del ball
Jordi Coca 
 
Editorial: Proa
Colecció: A tot vent
Pàgines: 334
Idioma: Català
 
Nascuda en un poble de Menorca, la protagonista de La noia del ball es trasllada a Barcelona després de la mort de la seva mare. Al costat de l'enyorança de l'illa i el desig de ballar, la protagonista descobreix la cultura anarquista dels ateneus populars: l'esperanto, la natació, la lluita per la justícia social... Però l'home amb qui es casa és d'una família que encarna l'altre anarquisme, el de la incultura i la violència. Els tiroteigs, la pèrdua d'éssers estimats i la repressió salvatge del franquisme dels primers anys, s'afegirà al cúmul de dissorts que acaben configurant una dona atemorida i que busca estratègies per sobreviure tant mitificant l'illa de la seva infantesa com construint-se una força secreta en el seu interior. 
___________________________________________________________________________________
 
dientesdeleche Dientes de leche
Ignacio Martínez de Pisón
 
Editorial: Seix Barral
Colecció: Biblioteca breu
Pàgines: 384
Idioma: Castellà
 
El italiano Raffaele Cameroni llega a España en 1937 para luchar como voluntario en el bando franquista, y pronto su amor por una guapa enfermera española le hace renunciar a volver a su país. A través de la historia de tres generaciones de la peculiar familia Cameroni seremos testigos de cómo el tiempo transforma a los seres queridos, borra las promesas y desentierra los secretos. En Dientes de leche la saga familiar convive con una singular crónica de medio siglo de la reciente historia española. A veces tierna y divertida, a veces dura y vibrante pero siempre conmovedora, es una novela que se disfruta con la emoción con que se comparten las cosas de casa. 
___________________________________________________________________________________
 
lultimahoradelultimdia L'última hora de l'últim dia
Jordi Soler
 
Editorial: RBA La Magrana
Colecció: Ales esteses
Pàgines: 208
Idioma: Català

A l’exili, una família catalana s’instal·la a la hisenda La Portuguesa, al bell mig de la selva mexicana. Amb els anys, la família, que espera amb ingènua energia la caiguda de Franco i l’adveniment de la República, va arrelant en aquest terreny salvatge en què només sobreviuen les coses que sempre hi han existit. En una extraordinària peripècia vital, el protagonista va descobrint les parts permeables i les paradoxes de dos mons “l’advenedís i el preexistent” en un sol lloc. Una família que intenta adaptar-se a un entorn on les normes s’inventen cada dia; la violència de la tia Marianne que, amb un trastorn psicològic, colpejava la mare del protagonista fins a fer-li sortir sang; un elefant; l’alcohol que unia patrons i natius; els xantatges de les autoritats locals; el menyspreu d’uns indígenes que coneixien la reticència de la selva a acceptar estranys són alguns dels primers records del protagonista que torna molts anys després a aquell lloc per solucionar un petit problema burocràtic. El descobriment de la vida, de la crueltat de la bogeria, de la intensitat de la selva, de les insalvables diferències socials són alguns dels elements de què se serveix Jordi Soler en aquesta novel·la esplèndida de personatges i situacions extraordinàries.  
___________________________________________________________________________________

solterostoxicos

 

Solteros tóxicos
Danielle Steel

Editorial: Plaza & Janes
Pàgines: 384
Idioma: Castellà
 
Charlie, Adam y Gray son alérgicos a los compromisos. Pero en sus vidas irrumpen tres mujeres muy especiales que rompen sus férreos esquemas contra las relaciones duraderas. la diferencia de estatus social, el rechazo de la paternidad y las malas experiencias del pasado determinarán las relaciones de estos tres solteros con sus respectivas chicas: altibajos, conflictos, pasiones y, finalmente, el triunfo del amor.
 

___________________________________________________________________________________

lamortdeteresa

 
La mort de Teresa
Maria Barbal 


Editorial: RBA La Magrana
Col·lecció: Les ales esteses 
Pàgines: 128
Idioma: Català

El Pallars torna a ser l’escenari triat per l’escriptora Maria Barbal per situar aquesta història plena de personatges entranyables que l’autora dibuixa amb una intensitat i alhora amb una delicadessa deliciosa. En aquestes narracions l’autora ens explica els amors, confidències, i records impossibles d’oblidar per molts anys que passen d’uns personatges retratats de manera magistral i amb un estil depurat i bellísim.

 
 
___________________________________________________________________________________
 
elmundo El mundo
Juan José Millás
 
Editorial: Planeta
Pàgines: 240
Idioma: Castellà
 
Hay libros que forman parte de un plan y libros que, al modo del automóvil que se salta un semáforo, se cruzan violentamente en tu existencia. Éste es de los que se saltan el semáforo. Me habían encargado un reportaje sobre mí mismo, de modo que comencé a seguirme para estudiar mis hábitos. En ésas, un día me dije: "Mi padre tenía un taller de aparatos de electromedicina". Entonces se me apareció el taller, conmigo y con mi padre dentro. Él estaba probando un bisturí eléctrico sobre un filete de vaca. De súbito, me dijo: "Fíjate, Juanjo, cauteriza la herida en el momento mismo de producirla". Comprendí que la escritura, como el bisturí de mi padre, cicatrizaba las heridas en el instante de abrirlas e intuí por qué era escritor. No fui capaz de hacer el reportaje: acababa de ser arrollado por una novela.
 
___________________________________________________________________________________
 
centauros Centauros
Alberto Vázquez - Figueroa

Editorial: Ediciones B
Colecció: Històrica
Pàgines: 432
Idioma: Castellà
 
Su vida de pendenciero y donjuán impulsa a Alonso de Ojeda a embarcarse con Cristóbal Colón en su segundo viaje al Nuevo Mundo. Tras una penosa travesía, Ojeda se enfrenta a la aventura de ser un conquistador en aquellos territorios inexplorados. Tendrá que vérselas con nativos hostiles, y serán justamente sus habilidades y su astucia las que logren derrotarlos. Sufrirá los reveses de la fortuna, servirá como explorador de la reina Isabel, se embarcará con algunos cartógrafos para determinar si las tierras descubiertas son en realidad un nuevo continente y, en su recorrido por las costas del norte de Suramérica, hará extraordinarios descubrimientos.


 
monestir_proscrit
El monestir proscrit
Maria Carme Roca i Costa
 
Editorial: Columna
Colecció: Classica
Pàgines: 280
Idioma: Català 
 
Al principi del segle XI, una noia arriba al monestir de Sant Joan de Ripoll (avui dia conegut com a Sant Joan de les Abadesses). Vol fer-se monja per fugir d’un matrimoni imposat.
D’altra banda, el cavaller que estima aquesta noia és a Còrdova lluitant al costat del comte Ramon Borrell I i altres dignataris catalans.
Ingilberga, l’abadessa del monestir, lliura una altra mena de batalles: ha de defensar-se de les intromissions del seu germanastre, el comte Bernat I de Besalú, i de l’ambició del prevere Mir.
Enmig de tot això, l’abat Oliba, l’altre germanastre de l’abadessa, intenta fer de mitjancer d’una situació compromesa. Ja fa anys que l’abat rep pressions i de totes bandes li arriben notícies que les monges de Sant Joan no practiquen una vida de santedat. És veritat? Són calúmnies? Es tracta d’una conspiració?
___________________________________________________________________________________
 
harrypotter Harry Potter i les relíquies de la Mort
J. K. Rowling 
 
Editorial: Empúries 
Pàgines: 736
Traducció: Xavier Pàmies
Idioma: Català
 
Tot i que és ple estiu, una estranya boira entela els vidres de les finestres de Londres. Assegut a la seva habitació de Privet Drive, en Harry Potter espera, molt nerviós, l’arribada del professor Dumbledore. Una de les darreres vegades que el va veure va ser en ple duel contra Voldemort, i en Harry no s’acaba de creure que el professor Dumbledore el visiti a casa seva personalment. Per què el vol veure amb tanta urgència, en Dumbledore? Què és el que no pot esperar a que Harry torni a Hogwarts al cap d’unes setmanes? El sisè curs d’en Harry a Hogwarts ja comença d’una manera ben especial, just quan el món dels mags i el dels muggles comencen a creuar-se per primera vegada...
___________________________________________________________________________________
 comelriu                  
  
Com el riu que flueix
Paulo Coelho
 
Editorial: Proa
Colecció: A tot vent beta
Pàgines: 224
Idioma: Català 
 
El curs de la vida, la història personal, la creació literària, observacions sobre la natura humana i apreciacions estètiques conformen el magnífic ventall que Paulo Coelho presenta en aquest volum.
A Com el riu que flueix, l'escriptor brasiler reuneix una tria de relats tan breus com intensos on és possible navegar a través de la mirada i el pensament del seu creador. Es tracta d'una mirada plàcida i tranquil·la que ens descobreix amb senzillesa l'essència d'una filosofia que es fa literatura. 
___________________________________________________________________________________
 
ofensa
L'OFENSA
Ricardo Menéndez Salmón 
 
Editorial: Columna
Colecció: Clàssica
Pàgines: 136
Idioma: Català
 
Si el cos és la frontera entre nosaltres i el món, quant dolor pot suportar un home? Pot l’amor salvar a qui està mancat d’esperança? Aquestes són algunes de les qüestions implícites en la història de Kurt Crüwell, un jove sastre alemany a qui l’esclat de la Segona Guerra Mundial empenyerà a viure una experiència insòlita: testimoni d’un temps amb verdader talent per a l’horror, Kurt perdrà la sensibilitat.
Metàfora d’un segle tràgic, l’existència del protagonista es transformarà en un vertiginós viatge a les arrels del Mal, identificat en aquesta intensa novella amb la cosmovisió del nazisme, però també en un commovedor exemple de la capacitat de l’amor per expiar el dolor del món i en una originalíssima reflexió amb motiu de la grandesa i la misèria del cos humà.
___________________________________________________________________________________
 
paisllunya
 
Un país Llunyà
Daniel Mason 
 
Editorial: Empúries
Colecció: Narrativa
Pàgines: 272
Idioma: Català

Isabel és una adolescent de 14 anys que abandona el seu paupèrrim poble natal per anar a la ciutat, a la recerca del seu germà Isaïes. Un viatge iniciàtic, a mode de faula, que enfronta tradició i modernitat.
"Isabel trenca amb el seu aïllament i ella és la metàfora de moltes històries", explica l'autor. "El que li passa a ella, que està en una edat de transformació, -afegeix Mason-, és el que li passa a tota una societat". C. C.
___________________________________________________________________________________
 
silenciodegaudi
 
El silencio de Gaudí
Juan David Morgan 
 
Editorial: Ediciones B
Colecció: Grans Novel·les
Pàgines: 304
Idioma: Castellà
 
En plena disputa por las obras del AVE, que amenaza con dañar la estructura de la Sagrada Familia, Manuel Otaño, un sacerdote jesuita que trabaja en el Vaticano, regresa a Barcelona para supervisar las obras del proyecto más ambicioso de Antonio Gaudí. Pronto se verá envuelto en una intriga que girará en torno a un manuscrito encontrado que podría revelar toda la verdad sobre la Sagrada Familia, el poder del papa Benedicto XVI para canonizar a Gaudí, un anciano llamado Valera que amenaza con sabotear las obras del AVE, y una enigmática arquitecta de ojos verdes que se siente atraída por el jesuita. 
___________________________________________________________________________________ 
 
sangalespedres
Sang a les pedres
Donna Leon
 
Editorial: Edicions 62
Colecció: El Balancí
Pàgines: 272
Traducció: Xavier Solé Muñoz
Idioma: Català
 
En una nit freda, pocs dies abans de Nadal, un dels molts africans il·legals que venen articles pels carrers de Venècia és assassinat en una baralla. Els testimonis principals dels fets són uns turistes que observaven les mercaderies que la víctima oferia: bosses d'imitació de dissenyadors de renom. En arribar a l'escena del crim, el commissari Brunetti es pregunta per què algú voldria assassinar un immigrant il·legal. Amb pocs contactes socials i menys diners encara, una disputa interna entre aquests treballadors sembla la resposta més lògica. Però quan Brunetti comença a investigar els baixos fons venecians s'adona que dins de la comunitat immigrant hi ha en joc qüestions molt importants.
___________________________________________________________________________________
 
turostromanana
 
   
Tu rostro mañana 3. Veneno y sombra y adiós
Javier Marías 
 
Editorial: Alfaguara
Colecció: Hispànica
Pàgines: 712
Idioma: Castellà
 
Tras nueve años de trabajo, Javier Marías presenta la última entrega de Tu rostro mañana, su proyecto más ambicioso, una obra maestra.
Javier Marías ha sabido cautivar a sus lectores con las vivencias de Jacques Deza, traductor español perteneciente a los Servicios de Inteligencia Británicos, un personaje inolvidable que descubre en cada entrega un nuevo rostro.  
 
___________________________________________________________________________________  
 
Consulta la pàgina 3  
 

Pàgina 1 de 3

El Palmàs. Centre Cívic de Sant Joan de les Abadesses

Centre Cívic de Sant Joan

El Palmàs
Exposició
Mestre Jaume Nunó

Exposició Mestre Jaume Nunó
La Veu de Sant Joan

L'emissora local

La Veu de Sant Joan

La Veu de Sant Joan
Centre Cívic

El Palmàs

Centre Cívic

Centre Cívic