TwitterFacebookYoutubeRSS

L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses està duent a terme unes obres d’arranjament de la vorera dreta, en sentit de baixada, del carrer Joan Maragall. L’actuació consisteix en el canvi del paviment, ja que aquest estava en mal estat, alhora que es modificarà la vorera que fa cantonada amb el carrer Manigosta per fer la recepció d’un nou pas de vianants que l’enllaçarà amb la rampa que permet accedir als jardins de la Colònia Espona, accés que es va construir fa prop d’un any en la urbanització dels espais adjacents al Consultori Local. Abans d’aquesta obra de millora, les persones amb mobilitat reduïda no podien accedir directament al carrer Manigosta des d’aquest punt de la vorera i havien d’anar fins als extrems del carrer per travessar a l’altre cantó.

Per altra banda s'aprofitarà el canvi de paviment per dur a terme la col·locació de la nova canonada d’aigua que permetrà la millora i actualització de la xarxa de distribució. A més d’aquestes dues actuacions, també s’instal·laran uns pilons als aparcaments que hi ha al carrer Joan Maragall per fer de topall i evitar que els morros dels automòbils redueixin la part transitable de la vorera per als vianants, just al lateral del consultori.

201509-JOAN-MARAGALLLes obres al carrer Joan Maragall ja s'han iniciat

Canvi dels tubs de desguàs al rec de Can Violí

Paral·lelament a aquestes obres, també s’estan canviant unes canonades soterrades del desguàs de la rotonda final de la urbanització del poligon de Cal Gat. Els tubs estaven en mal estat i amb les pluges provocaven petites inundacions i que s’hi dipositessin àrids arrossegats per l’aigua. A més d’instal·lar-hi tubs nous, també se’n reduirà la corbatura per evitar que s’embussin.