TwitterFacebookYoutubeRSS

 

Viu una experiència en família emocionant!

Gaudeix d'un cap de setmana extraordinari en família on coneixereu els personatges més intrèpids de la nostra història, descobrireu els millors racons de la Costa Brava i Pirineu de Girona, us apassionareu amb la gent del territori i viureu noves sensacions per (re)connectar amb els membres de la vostra família.

Vols viure noves aventures intrèpides que us emocionaran? Trepitjar llocs salvatges que us atraparan? Entrar en un món imaginari que us fascinarà? Descobrir personatges fantàstics que us captivaran?

Sí!!! Tria la teva proposta i reserva ja el teu cap de setmana!

El cap de semana únic per a famílies intrèpides inclou 1 habitació privada per a cada familia, 2 pensions completes i 3 activitats familiars.

Viu una experiència intrèpida amb família als Albergs Costa Brava Pirineu de Girona!

 

ESPECIAL ESTIU 


La vida a les muntanyes

 

vida-a-les-muntanys-ruta-del-ferro

Aquest estiu gaudeix durant 1 setmana del programa Família Intrèpida, de diumenge a diumenge, tindràs 5 activitats i 7 pensions completes.

 

Traslladat amb la família intrèpida a les muntanyes del Pirineu Oriental per conèixer el Comte Arnau i les abadesses de Sant Joan. El pont Vell, el monestir romànic, el Palau de l'Abadia, el Castell de Mataplana són elements que ens transporten a èpoques passades i ens fan entendre el Ripollès com a Bressol de Catalunya.

 

 

Quines activitats inclou La vida a les muntanyes?

El pa de les abadesses

La família intrèpida es transportarà a l'edat mitjana per fer un pa amb la farina procedent de molins com el Molí Petit. Barrejarem els ingredients, els amassarem bé, li donarem forma i acabarem emportant-nos el pa cuit.

Tot fent pa descobrirem què diu la llegenda sobre el comte Arnau i les abadesses del monestir.

També visitarem la granja, coneixerem els animals del riu I aprendrem el funcionament hidràulic d'un molí.

Els animals de la nit

En aquesta activitat farem un recorregut nocturn pel camí de Plansesaigües per descobrir l'entorn natural.

Esteu preparats per sentir rapinyaires nocturns (gamarussos) i veure altra fauna en moviment (amfibis)?

És possible sentir o veure algun animal, però difícil. L'atracció de l'activitat consisteix a viure una experiència de nit amb llanternes per un camí sense llum artificial.

L'enigma del castell

Iniciarem la visita al museu del comte Arnau de Gombrèn, on s'hi poden contemplar diferents aspectes relacionats amb el castell i la nissaga Mataplana, una de les famílies nobles més importants i influents de la Catalunya medieval.

Ei, famílies intrèpides, ens ajudeu a trobar l'enigma del castell? Anirem al castell-palau dels Mataplana, cort de trobadors i, segons la llegenda, llar del mític comte Arnau.

Els animals amagats del bosc

ANIMALS-AMAGATS-BOSC-RUTA-DEL-FERROFarem un Itinerari pels entorns del Molí Petit en el què es farà una descoberta dels rastres de diferents animals que viuen al bosc.

En una introducció prèvia aprendrem els tipus de marques i senyals que deixen la fauna i després es farà un itinerari de descoberta on s'hauran d'aguditzar els sentits per tal de detectar-los.

 

 Els masos i la vida a pagès

MASOS-PAGES-RUTA-DEL-FERROItinerari que permet apropar-se al món de la pagesia actual, descobrint llegendes i històries que van construir al llarg dels segles.

Es visita una granja de vaques lleteres. També és possible visitar una formatgeria.

  

En quines dates puc gaudir de La vida a les muntanyes?

  • 1a setmana: del 31 de juliol al 7 d'agost
  • 2a setmana: del 7 d'agost al 14 d'agost
  • 3a setmana: del 14 d'agost al 21 d'agost.  

Quin cost té una setmana única amb la família intrèpida?

FIE1  FIE2  FIE3