TwitterFacebookYoutubeRSS
[widgetkit id=75]

El Festival del comte Arnau és un certamen anual de programació cultural inspirat en el mite del Comte Arnau que se celebra cada mes de juliol i agost des de l'any 1995.

Un estiu més, el comte Arnau i les seves diverses interpretacions artístiques seran el nexe de les propostes culturals de Sant Joan de les Abadesses, en una proposta d'activitats que relacionen el nostre patrimoni arquitectònic, la nostra història i les nostres llegendes i tradicions. Un festival únic en què els espectacles tenen lloc al mateix espai on també transcorren les llegendes que els inspiren. Com sempre, la recepta portarà dansa, teatre i música, i estrenarà una obra inèdita relacionada amb el comte.

Tot i la situació excepcional que ens ha tocat viure durant el darrer any, el comte Arnau tornarà a aparèixer durant les nits d'estiu a Sant Joan de les Abadesses. Enguany, la cita arriba a la seva vint-i-sisena edició, per celebrar-ho, s'han programat tres espectacles musicals. Blaumut, Ramon Mirabet i Carles Cases Strings Band són els noms propis d'una edició que arrancarà amb la Conferència a càrrec de Marcel Miquel i Jordi Vilarrodà el dia 2 de juliol de 2021, a les 18 h, al Palau de l’Abadia.


26è Festival del Comte Arnau

DEL 10 DE JULIOL AL 26 D’AGOST

2021

FCA-2019

 

 Principal espectaclesFCA21