TwitterFacebookYoutubeRSS

regneunit-palmas-01La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses engega de nou el projecte de voluntariat jove al Regne Unit per aquest estiu, després de l'èxit de l'intercanvi del 2012. Es tracta d'un voluntariat en coordinació amb l'Alberg Ruta del Ferro, destinat a joves de Sant Joan de 18 a 29 anys, que consisteix en una estada gratuïta d'entre dues setmanes i un mes en un alberg del Regne Unit (YHA – xarxa d'albergs del país).

Durant l'estada, el/la jove té l'allotjament i la manutenció pagats a canvi que treballi a l'alberg. Aquestes estades es podran dur a terme entre juny i setembre. Prèviament, el/la voluntari/a realitzarà unes pràctiques a l'alberg de Sant Joan per adquirir els coneixements necessaris per a poder desenvolupar correctament totes les tasques un cop sigui allà. Tot això li permetrà practicar l'idioma i millorar el seu currículum, a més de viure una experiència diferent i enriquidora.
Per a poder informar més detalladament del funcionament i les condicions d'aquest voluntariat, l'Ajuntament va convocar una reunió el passat divendres 22 de febrer al Palmàs, on també hi havia els joves que l'any passat van participar en el projecte per explicar de primera mà la seva experiència. Els assistents a la reunió van mostrar molt interès en participar en aquest projecte, que suposa una bona oportunitat per perfeccionar l'anglès.

Tots els i les joves que vulguin rebre més informació poden adreçar-se al Centre Cívic - Palmàs, enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al 972 722 357 (de dilluns a divendres de 16 h a 20 h, dimarts també de 9 h a 13 h).

BUF template in development mode. Please use Production for better load times.
Base Close