TwitterFacebookYoutubeRSS

jep12L'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses col·labora, una any més, amb les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya, que tindran lloc els dies 28, 29 i 30 de setembre. L'objectiu de les Jornades Europees del Patrimoni és donar a conèixer, promoure i conservar, a través del coneixement, el patrimoni arquitectònic monumental que representa la cultura i la història de cada un dels municipis catalans participants i, alhora, acostar el ciutadà europeu a aquest tresor col·lectiu.

Sant Joan de les Abadesses participa activament com un dels municipis organitzadors d'aquestes 361 activitats gratuïtes per a descobrir i viure el patrimoni.

Us convidem a participar-hi!


Enguany, a Sant Joan de les Abadesses, el dissabte 29 de setembre, a les 11.30 h del matí, s'oferirà una visita guiada al Monestir. I, a l'endemà, diumenge 30 de setembre, també a dos quarts de dotze del matí, hi haurà una visita al Centre d'Interpretació del Mite del Comte Arnau, que dóna les claus per entendre l'origen i l'evolució de la figura del Comte Arnau des d'una perspectiva que comprèn el folklore, la història, la música i la literatura.

Les visites guiades són gratuïtes i les persones que hi estiguin interessades s'han d'adreçar a l'Oficina de Turisme de Sant Joan de les Abadesses per formalitzar la inscripció ja que les places són limitades (telèfon: 972 720 599 / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Des de l'organització, enguany proposen també un concurs que premiarà els millors seguidors. Durant la setmana de les Jornades, la web patrimoni.gencat publicarà al seu Facebook pistes visuals d'alguns dels edificis on tenen lloc activitats de les JEP 2012. Tots els qui descobreixin quins són i publiquin una foto seva davant del monument entraran al sorteig de tres viatges de cap de setmana.

Les Jornades Europees del Patrimoni compten amb el patrocini del Consell d'Europa i amb la col·laboració del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, la Federació de Municipis de Catalunya, l'Associació Catalana de Municipis i Comarques, l'Institut Ramon Muntaner i els prop de 200 municipis catalans que organitzaran, per aquestes dates 361 activitats gratuïtes per descobrir i viure el patrimoni.

Per a més informació:
Jornades Europees del Patrimoni
A Facebool i Twitter: #JEP2012

Àrea de Turisme i Cultura.
Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses
Telèfon: 972 72 05 99
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

BUF template in development mode. Please use Production for better load times.
Base Close